Beharangozó II: Balmazújváros Sport Kft. (3.) – Szeged 2011 (8. )

A legutóbbi bajnokságban az NB III Alföld csoportjában szerepelt a Szeged:

2.   KITE-SZEGED   28   17   4   7   57-26   55 p  

Érdekes, hogy a csapat edzője az a Major László volt, aki most a szintén NB II-es Orosháza mestere (ugyanis Szegeden nem vele számoltak). Aztán június végén jött a hír, hogy Szeged és Makó egyesül a fociban, és az NB II-ben ősztől már a Szeged 2011 néven indul.

A másodosztályú indulási joggal rendelkező gazdasági társaság teljes jogú tulajdonosa a Szeged-Csanádi egyházmegye, ami elég bizarr egy futballklub esetében. A város évi negyven millióval támogatja a csapatot, s ahogyan Bozóki Imre (volt partjelző, majd MLSZ elnök), a klub elnöke elmondta, ezt kell kiegészíteni mintegy százmillióra a támogatóktól.

A bajnokságra való felkészülést már Kolozsvári Jánossal, a korábbi az NB II-es Makó edzőjével kezdték, akinek a segítője a volt Fradi játékos, Takács László lett. Játékosok is jöttek szép számmal:

Érkezett: Podonyi Norbert, Tóth Imre, Puskás Csaba, Magyar György, Czirbus Gábor (Makói FC), Bubori Kornél (REAC), Radnai György (Vecsés), Kazi László, Vágó Andor (Tisza Volán SC), Orosz Márk (Cavese), Alek, Jean-Paul Nomel (Siófok), Trepák Attila (Bőcs Sport), Nenad Puhalak (FK Zlatibor), Batik Gergő, Varga Ferenc, Varga István, Laczkó János, Batik Bence, Gellér Gábor, Brinszky Adrián, Vágó Andor, Bernáth Péter, Gahwagi Nebil, Kulacsik Tamás (mind KITE-Szeged)

Távozott: –

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?