Ellenállhatatlan támadójáték

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – DVSC-DEAC 8-2 (2-2)

Balmazújváros: Tóth II Dániel – Bokros Tibor, Papp Ferenc (46’ Kiss László), Forgács András, Németh Ádám – Nagy Róbert, Kónya Márk, Szőllősi Ferenc, Demjén Gábor – Tóth I Dániel (80’ Kállai Gábor), Urbin Péter. Vezetőedző: Híres Gábor

Gólszerző(k): Tóth Dániel (4), Urbin Péter (2), Nagy Róbert, Németh Ádám, illetve Bokros Tibor (öngól), Szécsi Márk.

A találkozóról ismét Szabó Balázzsal beszélgettünk.

– Miért nem a várt Létavértes volt az ellenfél?

– A Léta tegnap felkészülési mérkőzést játszott (szerk.: a Kisvárdát 3-0-ra verték), s helyettük egy DVSC vegyes érkezett. De ez sem volt egy gyenge gárda. Pályára lépett náluk többek között Slimane Bouadla, a román Bud, Bódi Ádám, Szécsi Márk, Króner Martin, Dombi Tibor, valamint a tavaly az DVSC-DEAC-ban szerepet kapó fiatalok is.

– Milyen volt maga meccs?

– Hiába a délelőtti időpont, nagy volt a meleg, de ennek ellenére sokat futva, rengeteg helyzetet kialakítva végig uraltuk a mérkőzést. Különösen a két szélén vezettünk nagyon sok veszélyes támadást. Az első félidőben sokáig kimaradtak a helyzeteink- öt 100%-os ziccer,- s a vendégek kétgólos előnyre tettek szert, amit a szünetig ki tudtunk egyenlíteni. A 2-2-es állás nem fejezi ki hűen az első játékrészben történteket. A második félidőre a már említett „nagyobb neveket” lecserélték, s az a 45 perc még egyértelműbb volt.

Tóth Dani megtalálta a góllövőcipőjét, négyszer is a hálóba talált.

– Nagyon sok akciónkat szinte „nullára” kijátszottuk, s Daninak is 4-5 méterről kellett a hálóba találnia. Urbin Peti és Nagy Robi is több gólpasszt adott neki, de természetesen ő is remekül futballozott.

– Szombaton 9.00 órakor Tiszaújvárosban lép pályára a csapat, kedden a Kazincbarcikával találkozunk. Ez az utóbbi mérkőzés pontosan mikor és hol lesz?

– Kedden 18.00 órától a Göcs pályán.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?