Kazincbarcikával a hűvösön (?)

665049_495372680516862_1659361534_oMa 18.00 órától már elviselhető hőmérsékletben mérkőzhetünk meg az NB III-as Kazincbarcika együttesével. A legutóbbi bajnokságban csoporttársak voltunk, de a kék-sárgáknak nem sikerült a megkapaszkodás a másodosztályban. Egyedül a kizárt Dunakanyar-Vácot tudták megelőzni a tabellán: 15. KBSC FC  30  8  6  16  40-63  30 pont

A borsodiaknál az utóbbi években szinte nyaranta és telente is új csapatot építenek, s nincs ez másképpen most sem. A játékosmozgások a teljesség igénye nélkül:

Távoztak: Póser Dániel (Békéscsaba), Szala Ákos (Cegléd), Fehér Balázs (Kazincbarcika), Horváth Bence (Putnok), Kiprich Dániel (Békéscsaba), Privigyei Ádám, Bogáti Péter (Siófok), Nagy Krisztián (Kozármisleny), Jeremiás Gergő (Ebes), Vólent Roland (Siófok), Hornyák, Halgas Tibor (Rákosmente), Komlóssy Bence (Putnok)
Érkeztek: Molnár Gábor (Tiszaújváros), Szabó Viktor (BKV Előre), Nagy Péter (Mezőkövesd), Menyhért Gergő (BKV Előre), Kovács Bence (Rákosmente), Czető Márk (Bükkábrány), Treznai Márk (Diósgyőr), Tarr Tibor (Felsőzsolca), Kleiber Dávid (Diósgyőr), Illés Richárd (Putnok), Csák Károly (Diósd), Vécsei Márk (Diósgyőr).

Távozott Kiprich József is a kispadról, akinek helyét Borbély Péter vette át. Ő eddig a diósgyőri utánpótlásban tevékenykedett. Annyi már elterjedt róla, hogy lényegesen keményebb edzéseket vezényel, mint amilyen a téli „erőgyűjtés” során volt. Eddig három felkészülési mérkőzésen vannak túl.

Az eredmények:

07.20. Felsőzsolca (megye I) – KBSC 6-5
07.24. Felsőtárkány (NB III Keleti csoport) – KBSC 1-3
07.26. Eger (NB III Keleti csoport) – KBSC 2-3

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?