Két félidő- két csapat

A sötét viharfelhő szerencsére elkerült bennünket, így kellemes időben kezdődhetett a mérkőzés. Az első percekben nem vette még fel a ritmust a vendég gárda, de a kissé körülményes támadásszövéseinkkel időt hagytunk nekik erre. Az első játékrészben a labdát elsősorban mi birtokoltuk, de sok helyzetet nem tudtunk teremteni a visszább húzódó ellenféllel szemben. A szünetben a narancssárga első sorunkat, egy feketében pályára lépő második váltotta. A második félidő elején nyílt volt a küzdelem, majd egyre nagyobb fölénybe kerültünk. A helyzetek kidolgozásával nem is volt gondunk, de a kihasználásukkal annál inkább. A találkozó nagy része jó iramban zajlott. A kulturáltan futballozó vendégek sem adták fel teljesen a támadások lehetőségét, s nem egyszer jelentettek veszélyt a kapunkra, ami jót tett a mérkőzés hasznosságának. Szerencsére nem sérült meg senki az edzőtáborba való utazásunk előtt.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Kazincbarcika BSC 3-2 (2-1)

Balmazújváros, 1. félidő: Mester Tamás – Bokros Tibor, Papp Ferenc, Forgács András, Németh Ádám – Nagy Róbert, Kónya Márk, Szőllősi Ferenc, Demjén Gábor – Belényesi Miklós, Urbin Péter.
2. félidő: Mester Tamás – Oláh Gergő, Papp Ferenc, Kiss László, Sárközi Szabolcs – Karacs Péter, Patalenszki József, Müller Zsolt, Virág Aladár – Murák Krisztián, Kállai Gábor. Vezetőedző: Híres Gábor
Kazincbarcika: Szabó Ádám – Nagy P., Komlósi Ádám (62’ Salvador), Nyisalovits Donát (62’ Treznai), Czető (30’ Horváth Szabolcs) – Kovács Péter (62’ Kleiber)., Kovács B (46’ Halász), Molnár, Nyitrai Dávid (62’ Tarr) – Szabó V (62’ Menyhért), Casado Garcia David Jose. Vezetőedző: Borbély Péter

Gólszerző(k): 13’ Kónya Márk, 24’ Urbin Péter, 78’ Müller Zsolt, illetve 38’ Kovács Péter, 51’ Molnár Gábor

Percről, percre..

9. perc: Nagy Robi ment le az alapvonalig, beadása egyedül érte Demjént a hosszúsaroknál, de gyengén passzolt kapura, így a kapus menteni tudott.
14. perc. Kónya Márk 16 méteres lövésébe egy védő és a kapus is beleért, de a labda így is hálóba vágódott, 1-0.
24. perc: Urbin Péter letámadta a kapust, aki rárúgta a csatárra a labdát, ahonnan az a kapuba pattant, 2-0.
Ezt követően a vendégek is egyre bátrabban futballoztak, ami helyzetekben is megmutatkozott.
36. perc: Molnár ballal 17 méterről alig teker a jobbkapufa mellé.
40. perc: Jött a szépítés. A jobbösszekötő helyéről Molnár végzett el szabadrúgást. A belőtt labdába Kovács Péter tette bele a fejét, amiről az a jobbsarokba vágódott, 2-1.
45. perc: Belényesi beadása Urbinnak lecsúszott ziccerben.

48. perc: Virág vihette a kapusra a labdát, de a csele hosszúra sikerült, s oda lett a helyzet. Egy perc múlva büntetett is az ellenfél. Egy gyors kontra után Molnár már jobban oldotta meg a kapusunkkal szemben a ziccert, s a kijövő hálóőr mellett elhúzva a labdát a kapuba passzolt, 2-2.
Az egyenlítés után csapatunk egyre inkább átvette a játék irányítását, ami át is tevődött a barcikai térfélre.
64. perc: Virág baloldali szögletét Papp a kapufára fejelte.
70. perc: Ismét Virág ugrik ki, de a kapu mellé emel.
73. perc: Virág baloldali szögletét Murák közelről fejeli kapura, de Szabó kapus bravúrral ment.
75. perc: „Tili-toli” a vendégek tizenhatosánál, végül Karacs lő 17 méterről alig fölé.
77. perc: Virág baloldali beadását Müller 12 méterről a jobbsarokba fejelte, 3-2.
79. perc: Oláh – Murák volt a labda útja, s az utóbbi kissé szögből leadott hatméteres lövését védte Szabó.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?