Tiszaújváros következik

DSCF9900-300x225Kedd után ma is a Tisza-parti kisvárosba utazunk, ahol a Putnok után most a hazaiak lesznek az ellenfeleink „hajnali” 9 órától, az NB I-es színvonalú sportkomplexumukban.

A „druszáink, vagyis az újvárosiak a legutóbbi bajnokságban a Tisza csoportban szerepeltek, de nem sikerült az első két hely valamelyikét elérniük, így osztályozóra kényszerültek.
3. FC Tiszaújváros  26  16  6  4  54-17  54 pont

A sorsolás szeszélye a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnokkal, a Szikszó-Tomor-Lak-kal hozta őket össze, melynek a legyőzése nem jelentett különösebb problémát számukra. Idegenben 4-2-re, míg otthon 9-2-re diadalmaskodtak.

A felkészülés 07.08-án kezdték el számos új labdarúgóval.

Érkeztek: Nagy Csaba (Felsőtárkány), Sápi Csaba (Felsőtárkány), Molnár Ferenc (Nagyvárad), Molnár László (Nagyvárad), Berecz László (Diósgyőr), Visegrádi Dániel (Diósgyőr), Stefán Tamás (Diósgyőr), Bussy Dávid (Létavértes), Subert Attila (Szikszó-Tomor-Lak)
Távoztak: Daru István (Tiszavasvári), Molnár Gábor (Kazincbarcika), Gacsal Norbert, Zádori Sebastian Alex (Gyula), Zámbori Emeric Daniel (Gyula),

Eddig két felkészülési mérkőzésen vannak túl:

07.17. Tiszaújvárosi FC – Békéscsaba 1912 Előre 4-3 (1-2)
07.20.
Tiszaújvárosi FC – Diósgyőr U-21 0-5 (0-0)

A tiszaújvárosiakkal legutóbb tétmeccsen tavaly ősszel (2012.09.26.), Magyar Kupa mérkőzésen találkoztunk. Akkor Urbin Peti és Szőllősi Feri góljaival kétszer is megszereztük a vezetést, de a hazaiak Kovács Péter két és Dávid Zoltán egy találatával fordítottak, s továbbjutottak. Ez volt Híres Gábor első hivatalos mérkőzése vezetőedzőként csapatunknál. Érdekesség, hogy az „újvárosiak” a következő körben az elsőosztályú Pécset is kiejtették (2-1), s ezt követően az akkor még „aktív” Dunakanyar-Vác ellen (otthon 1-1, idegenben 0-5) estek ki.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?