„Edzőbuktató” meccs után

Szabó Balázs kedd este, két edzés között hívtam telefonon. Nála ez azt jelenti, hogy már túl volt az NB II-es együttesünk gyakorlásán, de még előtte volt a megye I-es csapatunké.

DSCF0645– Hétfői hír, hogy a szombati ellenfelünknél, a Ceglédnél edzőváltás történt, aminek az oka, hogy az utóbbi két meccsen nem hozták a minimum elvárás négy pontot, hanem csak hármat. Lehetett érezni a meccsen, hogy ennek most ilyen egzisztenciális tétje is van?

– A mérkőzés közben nem éreztem, hogy felfokozott hangulat lett volna a pályán. A hazai csapat nem is gyakorolt olyan nyomást ránk, amiből azt lehetett volna sejteni, hogy itt számukra óriási a tét.

– A kispadon?

– Annyiban feltétlen, hogy ott viszont végig igyekeztek nyomást gyakorolni a játékvezetőkre.

– A Cegléd elleni meccs után Híres Gabi említette, hogy több játékosunknál jelentkezett úgynevezett fáradásos izomprobléma. Erre a reagál már az e heti edzésprogram is?

– Annyiban igen, hogy most két nap volt a pihenő. De „hosszú hét” lévén szerdán és csütörtökön is két-két edzésünk lesz.

– Hogy vannak a sérültjeink?

– Németh Ádám kivételével külön edzettek. Ádámra még nem számíthatunk

– Kállai Gabi?

– Ő is külön gyakorol, lényegében konditermi edzéseket végez, futnia még nem lehet. Gabi nagy valószínűséggel majd a téli felkészülésre épül fel teljesen.

– Megye I-es csapatunk vereségi sorozata megszakadt vasárnap. De, nem megbántva a hajdúdorogiakat, itt osztálykülönbség volt a pályán, csak ezt a gólokban nem tudtuk realizálni. Miért?

– A labdabirtoklási arány úgy 90-10 lehetett a javunkra, szinte csak pillanatokig volt az ellenfélnél a labda. Sajnos a támadójátékunk nem eléggé gördülékeny. Ennek az egyik oka, hogy Nagy Dani is megsérült, amúgy is kevés a támadó típusú labdarúgónk, valamint a kreativitás hiányzik az előre játékunkból.

– A következő meccsetek hol lesz?

– Szombaton 13:30-tól fogadjuk a Göcsön, a tabellán éppen előttünk álló DEAC-ot, ahol többek között Kerekes Zsombor is pályára lép.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?