Most már tényleg a gyógyulás útján

Ha ki kellene osztani csapatunkban a „legpechesebb játékos” címet, azt biztosan Kállai Gabi vinné el. Csatárunkról a honlapunk követői hosszú ideig csak azt olvashatták, hogy éppen sérült, vagy már felépült és edz, aztán ismét kidőlt a sorból. Lényegében ezek az információk forogtak róla. Szerencsére ennek már vége. Egy a korábbiaknál is komolyabb kivizsgálás megállapította, hogy mi is okozta a vissza-visszatérő hasfal-, és combközelítő-izomfájdalmát. Ez pedig egy sérv volt, amivel már meg is műtötték. Gabit az otthonában értük el.

DSCF0642– Mit lehet tudni a műtétedről? Hol, mikor történt? Kontrollon voltál már?

– Szeptember 24-én, a Kenézy Gyula Kórház egynapos sebészetén Dr. Kathy Sándor műtött. Reggel féltízkor került rá  a sor, este hatkor már haza is engedtek. A műtét után egy héttel – október 1-jén – kellett visszamennem varratszedésre, s akkor minden rendben volt a doktor úr szerint.

– Milyen fizikai igénybevételt enged az orvosod? Mikor kezdhetsz el mozogni?

– Hat hét fizikai kímélet javasolt, de három hét után már megengedett olyan könnyebb mozgásokat végezni, mint például az úszás, vagy a biciklizés. Ezt követően fokozatos terhelés szükséges. Futni vagy a hasfalat megerőltető gyakorlatokat végezni egyelőre nem szabad. Biztosan időbe telik, mire behozom a lemaradásom, és újra együtt edzhetek a csapattal. De remélem, hogy erre azért minél hamarabb sor kerül.

– Mielőbbi felgyógyulást és jó egészséget kívánunk Neked, minden újvárosi futballbarát nevében!

– Köszönöm szépen a jó kívánságokat!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?