Ködös vereség a gyirmóti gyepen

DSCF3019A mérkőzés előtt 2 órával még senki nem gondolta volna, hogy a teljes találkozó olykor-olykor játékra alkalmatlan időjárási viszonyok mellett fog zajlani. Aki mégis látott valamit a mérkőzésből, az azt is észlelhette, hogy ez a nagyarányú győzelem nem tükrözi a játék képét. A mérkőzés első részében is voltak lehetőségeink, mégis a hazai csapat hetese volt a főszereplő. A második játékrészben már sokkal veszélyesebbek voltunk, de kétszer is a felső léc mentett hazai részről, amely a 75. percben meg is bosszulta magát, így hiába támadtunk az egyenlítésért 3-0-nál, a következő percekben lévő gyors gólváltás után a hazaiak örülhettek a ködös estén.

gyirmót fc győr-balmaz kamilla gyógyfürdő 4-1 (2-0)

Helyszín: Győr – Ménfői úti Sporttelep
Nézőszám: 250 fő
Vezette: Erdős József (Takács Gábor, Butkai Zsolt)
Tartalék játékvezető: Szilasi Szabolcs

Gyirmót: Deli Zoltán – Fejes János, Kardos Norbert, Oross Márton (74′ Magasföldi József), Erős Gábor (68′ Lázár Patrik) – Illés Gyula, Egerszegi Tamás, Lengyel Dániel, Papp Kristóf – Sós Márkó, Beliczky Gergő (85′ Kovács Dániel). Vezetőedző: Sisa Tibor

Balmazújváros: Mester Tamás – Oláh Gergő, Müller Zsolt, Kiss László, Sárközi Szabolcs (46′ Virág Aladár) – Nagy Róbert, Kónya Márk (83′ Belényesi Miklós), Szöllősi Ferenc, Pintér Norbert (58′ Tóth Dániel) – Demjén Gábor, Urbin Péter. Vezetőedző: Híres Gábor

Gólszerző(k): 28′,38′ Beliczky Gergő, 75′ Sós Márkó, 78′ Magasföldi József, illetve 77′ Tóth Dániel

Percről, percre..

6. perc, Nagy indult befelé a jobboldalról, majd a 16-os vonalánál buktatták. A játékvezető először a 11-es pontra mutatott, de a partjelző intésére szabadrúgásra módosított. A szabadrúgás elvégzése után Urbin lőhetett kapura, de kipattant a védőről, amelyet Oláh lőtt szintén emberbe.
8. perc, a hazaiak szereztek labdát a térfelünkön, majd egy csel után lövéssel próbálkozott Sós, de Mester magabiztosan védett.28. perc, Sárközi felett szállt át a labda, melyet Beliczky kapu felé fordulva juttatott a hálóba a kiérkező Mester mellett, 1-0.
32. perc, Pintér passzolt az üresbe induló Urbinnak a 16-oson belül, aki a hosszúnak bizonyult labdába még beletudott érni, így a kapusról kipattanó labdát a feladó lőhette kapura, azonban az a hazai hálóőrben landolt.
38. perc, Sárközi mellett futott el Beliczky a 16-os közelében, majd a rövidet zárni próbáló Mester felett ívelt a kapuba, 2-0.
42. perc, jobboldali szögletből a hosszún álló hazai játékos fejelhetett tisztán a kapunkra, de a közelről érkező labdát Mester védte.

60. perc, Urbin indította Tóth Danit, aki egy átvétel után a lövés pillanatában belépő védőbe lőtt, majd Nagy adta be a kipattanót, de a játékszer szögletre vágódott a védőről. A szögletből az érkező Virág elé került a labda, majd 20 méterről mellé lőtt.
65. perc, Sós rántotta le a kaputól kb. 20 méterre Tóth Danit. A szabadrúgást Szöllősi gurította le Müllernek, akinek balos lövése szögletre pattant a védőkről. A pontrúgásból fejeléssel veszélyeztettünk, de kapu mellé szállt.
67. perc, Demjén passzolt Urbinnak, aki felső lécre lőtt, a kivágódó labdát Demjén fejelte kapura, azt a kapus ütötte ki, amely Tóthoz került, de ő már csak maga alól tudott lőni….mellé.
72. perc, Urbint húzták le, a megítélt szabadrúgást Szöllősi ívelte kapura, de a felső léc újra a hazaikat segítette.
75. perc, Illés végzett el szabadrúgást 35-ről, amely Sósról tovább haladva Mester kezei közül került a hálóba, 3-0.
77. perc, jobboldali beadás után Tóth fejelt a hosszúba, 3-1. Szép gól volt!
78. perc, jobboldali szabadrúgást végzett el a hazai csapat. Ezúttal Magasföldi lőtt, s a sorfal mellett elszálló labda a kapunkba jutott, 4-1.

A mérkőzés további szakaszában már csak mezőnyjáték folyt.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?