Újra újvárosi színekben Bokros Tibor

Bokros Tibor egy évre igazolt a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőhöz.

Bokros TiborIsmét a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő sikereiért küzdhet a nyár elején a DVSC-hez szerződött labdarúgó, aki kölcsönbe érkezik a debreceni alakulattól. A főként védősorban bevethető játékos azok után tért vissza klubunkhoz, hogy a Lokinál új vezetőedzőt neveztek ki a közelmúltban, aki nem tartott rá igényt.

Először is nagyon örülök, hogy újra itt lehetek – nyilatkozta Bokros Tibor. Mindenki nagy szeretettel fogadott, olyan mintha hazatértem volna. Igaz, nem ilyen rövid időre terveztem a DVSC-nél, de mostmár csakis arra koncentrálok, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam és a csapat minél sikeresebb legyen.

Úgy gondolom, senki sem kérdőjelezheti meg, hogy Bokros Tibi milyen sokat tett Balmazújváros labdarúgásáért – kezdte Feczkó Tamás vezetőedző. Első perctől NB II-es egyesületünk tagja volt, mint emberként, mint pedig játékosként példa értékű. Nagyon örülünk, hogy visszatért hozzánk, hiszen a pályán és az öltözőben egyaránt sokat tehet azért, hogy minél sikeresebbek legyünk.

A klub vezetősége és a szerk. nevében sok sikert kívánunk az előtted álló évben!

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?