Ez nem a mi napunk volt

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-BFC Siófok 0-1 (0-0)

balmaz-siofok

Helyszín: Balmazújvárosi Városi Stadion
Nézőszám: 1000 fő
Vezette: Szőts Gergely (Erős Gábor, Szalai Dániel)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Horváth László – Vachtler Csaba, Papp Ferenc, Bakos Bence, Balogh Krisztián, Hadházi Dávid (Kovács Ádám 67’), Sigér Dávid, Vajda Sándor, Farkas Balázs (Belényesi Miklós 63’), Kamarás György (Varga Kevin 46’), Máté János. Vezetőedző: Feczkó Tamás

BFC Siófok: Tajti Norbert – Tamaskó Ádám, Szalai Vilmos, Czingráber Máté, Farkas Norbert, Gál Mátyás, Futó Zsombor (Berde István 71), Berki Péter, Petneházi Márk, Kozma Richárd (Mogyorósi József 85’), Elek Bence. Vezetőedző: Goran Kopunovics

Gólszerző: Kozma Richárd 65’

Percről, percre..

A vendégek egy, míg mi nyolc helyen változtattunk a vasárnapi kezdőcsapaton. Nem tudni, hogy ennek mekkora szerepe volt abban, hogy a játékunk nagyon akadozott az első félidőben. A sok rontás, pontatlanság miatt, így aztán nem is tudtunk komoly támadásokat vezetni. A vendégek sem sikerült akciókat végigvinni, elsősorban nagy bedobásokból veszélyeztettek. Futó Zsombor nagyon élesen, jól hajította be ezeket, nem kevés kellemetlenséget okozva számunkra. A 12. percben egy ilyen taccs után Elek lőtt 12 méterről, de szerencsére nem volt eléggé helyezve, s a kapusunk hárítani tudott.

Az ellentámadásból Vajda gurított vissza Farkasnak, de a támadónk a tizenhatosról mellé lőtt.

A 38. percben egy újabb bedobás után újra Elek veszélyeztetett, most a felsőlécre fejelte a labdát.

A szünet után élénkebben kezdtük a játékot, ami át is tevődött a siófokiak térfelére.

Az 55. percben Vahtler beadását Máté fejelte a felső lécre.

Az 58. minutumban Vachtler szöglete után Papp közelről, fejjel a kapus találta telibe. Óriási helyzet volt.

Aztán a 65. percben- különösebb előzmény nélkül- lényegében a szünet utáni első siófoki támadásból, vezetéshez jutottak a vendégek. Ekkor Kozma a jobboldalról a labdát keresztbe vezetve, 18 méterről ballal, a kapu jobboldalába lőtt, 0-1.

Ezt követően próbáltuk nyomás alá helyezni a vendégek védelmét, de az nagyon jól állt a lábán, míg a mi játékunkból ezen a napon hiányzott a gólveszély, a kreativitás. Talán ha reggelig játszunk, akkor sem rúgtunk volna gólt. Ezek után érdemtelennek nem mondhatjuk a vendégek győzelmét. Mi négy nap múlva, Nyíregyházán javíthatunk.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?