Egy erősen véleményes góllal

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)

balmaz-pfla

Helyszín: Balmazújvárosi Városi Stadion
Nézőszám: 1000 fő
Vezette: Bognár Tamás (Szalai Dániel, Szécsényi István)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Horváth László- Németh Ádám (Kovács Ádám 75’), Rus Asrián, Tamás László, Virág Aladár, Kiss László, Sigér Dávid, Kapacina Kevin, Belényesi Miklós (Máté János 67’), Farkas Balázs, Fekete Ádám (Vólent Roland 61’). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Puskás Akadémia FC: Hegedűs Lajos- Heffler Tibor, Tar Zsolt, Spandler Csaba, Vanczák Vilmos, Óvári Zsolt (Tóth Keve 75’), Márkvárt Dávid (Gajdos Zsolt 67’), Fényes Szabolcs) Sándor György, Tischler Patrik, Lencse László (Pekár László 88’). Vezetőedző: Vincze István

Gólszerző: Tischler Patrik 31’

Kiállítva: Tamás László 36’, illetve Tischler Patrik 36’

Percről, percre..

Az elmúlt hetek időjárása után, ha rövidpasszos játékra nem is igazán alkalmas, de tűrhető játéktér várta a csapatokat.

A mérkőzés jó iramban kezdődött, s bár valamivel mi birtokoltuk többet a labdát, az első igazi helyzet a vendégek előtt adódott.

A 17. percben egy jobboldali szöglet után Vanczák lőhetett 10 méterről kapásból, de a kapusunk bravúrosan mentett.

A 26. percben Sigér Dávid 25 méterről szánta el magát lövésre, s a balalsóból Hegedűs vetődve mentett.

A 31. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Az oldalvonalnál, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után jött be jobbról a labda, amit lesgyanús helyzetben Tischler Patrik kotort a hálóba, 0-1.

A 36. percben éppen a gólszerző és Tamás László kakaskodott a felezővonalnál, s a játékvezető – talán túl szigorúan – mindkettőjüket kiállította.

Ezt követően a vendégek visszaálltak, s a játékot tördelve, az időt a pontrúgásoknál kicsit húzva, egy-egy kontratámadást vezettek csupán. A talaj is inkább a védekező csapatnak kedvezett, ugyanis rombolni könnyebb volt rajta, mint támadásokat építeni. Nagy mezőnyfölényben futballoztunk, de a támadóinkig nem igazán tudtuk a labdát feljuttatni. Így is adódtak előttünk lehetőségek, de ezekkel nem tudtunk élni.

A 85. percben Kovács Ádám beadásából Vólent Roland egyenlíthetett volna, de közelről nem találta jól el a labdát. Az igazsághoz tartozik, néhányszor nagyon kinyíltunk, s ha a vendégek pontosabbak a kontráiknál, könnyen megrúghatták volna a második góljukat is.

A mieink ezen a napon is mindent elkövettek legalább az egyenlítés érdekében, de ma semmi sem jött be elől. De nincs idő a búslakodásra, mert szerdán 12 órától már Magyar Kupa találkozó vár ránk, szintén a Sporttéren.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?