Vasárnap kiköszörülhetjük a csorbát

Nagyon komoly a távolság Zalaegerszeg és Balmazújváros között, de egy 4-1-es vereség után különösen hosszú tud lenni a hazaút. Feczkó Tamás ezen értem utol, s mindjárt az utazás tárgyáról, a ZTE elleni mérkőzésről kérdeztem

– Sajnos az első félidőben nem tudtuk a támadóharmadba felpasszolni, s ott megtartani a labdákat, így helyzeteink sem lehettek. Hazaiak viszont két pontrúgás után kétszer is betaláltak. A szünet után bevállaltuk a nyíltabb futballt, jól is kezdtük ezt a játékrészt, ám a szépítés helyett két óriási hibánk után elúszott számunkra a mérkőzés.

– Ez a ZTE még sokak orra alá fog borsot törni.

– Láthattuk tapasztalhattuk, hogy egy nagyon jó csapat, bárkire veszélyesek. Jönnek még ők jóval előrébb a tabellán, s fognak még ők rangadókat nyerni. Nekünk is ki lehet ott kapni, de nem ilyen játékkal.

– Most lesz egy hetünk, hogy ezen a vereségen túltegyük magunkat, és a Békéscsaba ellen ismét győzelmi esélyekkel lépjünk pályára.

– Fizikálisan nincs problémánk, a mentális részt kell rendbe raknunk vasárnapig. Számunkra nagyon jól jön, hogy most nem lesz két hét szünetünk, hanem már a hétvégén javíthatunk. A Békéscsaba ellen mindenféleképpen nyerni szeretnénk.

Mit szólsz hozzá, hogy pontot vesztett a Puskás, a Soroksár, és a Kisvárda is.

– Ilyenkor értékelődik fel a mi szegedi és csákvári győzelmünk. Ott most a Puskás Akadémia, illetve a Soroksár is csak döntetlenre volt képes.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?