A kihagyott büntető megbosszulta magát

bfc siófok-balmaz kamilla gyógyfürdő 2-1 (0-0)

Helyszín: Siófok Városi Stadion
Nézőszám: 150 fő
Vezette: Gaál Ákos (Kóbor Péter, Huszár Balázs)

BFC Siófok: Tajti Norbert – Tamaskó Ádám, Mogyorósi József, Gál Mátyás, Czingráber Máté – Berde István (Berki Péter 81′), Lázár Zsolt, Nagy Dániel, Czvitkovics Péter (Petneházi Márk 46′), Kozma Richárd (Kovács Dávid 46′) – Elek Bence. Vezetőedző: Disztl László

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi Gergő – Vachtler Csaba, Bakos Bence, Rus Adrián, Németh Ádám – Kovács Ádám, Sigér Dávid, Farkas Balázs (Heffler Norbert 63′), Belényesi Miklós – Kamarás György (Kapacina Kevin 70′), Vólent Roland (Fekete Ádám 63′). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Gólszerző(k): Nagy Dániel 59′, Elek Bence 84′, illetve Kapacina Kevin 90′

Percről, percre…

8. perc, Bakos akadályozott meg egy hazai támadást, amelyből remekül indított előre. A gyorsan vezetett támadás végén Farkast buktatták a büntetőterületen belül, amiért a játékvezető azonnal a 11-es pontra mutatott. A büntetőt a sértett végezte el, de Tajti túl járt az eszén, így maradt a 0-0.

33. perc, jobboldalról szállt a hosszúra a hazai szöglet, amelyet Mogyorósi fejelt kapura, ám Szécsi nagy bravúrral védeni tudott.

36. perc, Vachtler adott középre, amelyet Vólent vett le zseniálisan, majd tálalt Belényesi elé, aki centikkel lőtt a kapu fölé.

46. perc, hazai lehetőséggel indult a második játékrész. Kovács Dániel egy szép mozdulattal próbált a kapuba juttatni, ám Szécsi nagyon jó ütemben lépett ki a kapujából, így kimaradt. Nagy helyzet volt.

59. perc, Nagy Dániel vezette üresen a labdát, majd szánta el magát lövésre kb. 20 méterről, amelyért hiába nyújtózkodott Szécsi, a kapuban kötött ki a labda, 1-0.

69. perc, baloldali szöglet csavarodott veszélyesen a kapu felé, amit Szécsi ütött ki a felső léc alól.

84. perc, kitámadtunk, de meglett az eredménye, ám sajnos a hazaiak javára. Kovács kapott jó keresztlabdát, akinek próbálkozását a már sokadszor remekül védő Szécsi védte, majd többször is elakadt a kipattanó, de a végén Elek csak megtalálta a rést, 2-0.

90. perc, a csereként beállt Kapacina kapott mélységi beívelést, amelyet szép mozdulattal emelt a kapuba, 2-1.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?