Nem hibázhatunk

Egy maratoni hosszúságú bajnokság (38 forduló) vége felé közeledünk, ahol még csak ezután fog eldőlni számunkra a leglényegesebb kérdés. Szergejjel a szerdai edzés előtt erről, s még ezt megelőzően a Soroksár elleni bajnokinkról beszélgettünk.

– Tudtuk, hogy egy nagyon jó ellenfél, és egy hatpontos rangadó vár ránk. Az első játékrészben nehezen vettük fel a ritmust, s ekkor többet is védekeztünk, mint támadtunk. A második félidő már jobb volt, több lehetőségünk is volt ekkor, ám az ellenfélnek még több. Kis szerencsével egy pontot csak sikerült megszereznünk.

Három meccs van hátra, s legközelebb a három ellenfél közül a tabellán leghátrébb (9.) állót, a Szolnokot fogadjuk.

– Ez is egy roppant nehéz találkozó lesz, de nem is emlékszem ebben a bajnokságban olyan mérkőzésre, amely könnyű lett volna. Egy jó csapat érkezik hozzánk, ahol vannak meghatározó labdarúgók, s akikre nagyon figyelnünk kell. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni ellenük, mert nyerni akarunk, nem hibázhatunk.

– Eltiltások miatt két helyen most biztosan változtatni kell a megszokott kezdőcsapatunkon.

– Igen, Tamás Laci és Bokros Tibi hiányozni fog eltiltás miatt, ám megvannak azok a labdarúgóink, akik helyettesíthetik őket. A heti edzésmunka alapján fog születni majd döntés most is a vasárnapi kezdőről.

35 bajnoki forduló után vagyunk, érződik egyfajta fáradtság már ilyenkor?

– Ez a tizenhatcsapatos bajnokság vége felé is mindig érezhető volt. Ám nekünk ezzel nem szabad most foglalkoznunk. Vasárnap, és az azt követő két fordulóban fog eldőlni, hogy elérjük-e azt a célt, amelyért egész évben dolgoztunk. Ezért most minden erőnkkel a Szolnok elleni mérkőzésre koncentrálunk.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?