Fiatalok érkeztek

Videoton FC-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

photo: 24.hu

A legutóbbi bajnokságban az utolsó fordulóban dőlt el az elsőség kérdése. A vendéglátó Budapest Honvédnak már egy döntetlen is elég lett volna az aranyéremhez a Videoton ellen, ám a „bajnoki döntőn” Eppel révén csak a fővárosiak találtak be (1-0). Ezzel a fehérváriaknak meg kellett elégedniük az ezüsttel, és az ezzel járó Európa Liga indulással:

1. Budapest Honvéd  33  20  5  8  55-30  65 pont          
2.
Videoton FC 33  18  8  7  65-28  62 pont 

Még júniusban távozott a Vidi kispadjáról a norvég Henning Berg, akinek helyét a Partizan Belgráddal legutóbb bajnokságot, és kupát nyerő szerb Marko Nikolics (1979) vette át.

A tavaly nyárihoz képest (csak az akkori nagyobb nevű érkezők: Barczi Dávid (DVTK), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Anel Hadzic (bosnyák, Eskisehirspor – Törökország), Danko Lazovics (szerb, Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Marko Scsepovics (szerb, Olympiakosz Pireusz – Görögország), Varga József (DVSC), Bódi Ádám (DVSC),) most csak minimális változások történtek a játékoskeretükben, s csak kizárólag fiatal labdarúgókat szerződtettek.

Érkezők: Bolla Bendegúz (1999)(MTK Budapest), Mocsi Attila (2000) (ETO FC Győr), Szabó Bence (1998)(Puskás Akadémia), Tamás Krisztián (1995) (Gyirmót FC Győr), Szabó Bálint (saját utánpótlás) (2001)

Távozók: Pölöskei Zsolt (Bp. Honvéd), Simon Ádám (gyirmóti kölcsön után Haladás)

A tegnap esti Európa Liga mérkőzésen- ahol a Vidi 3-0-ra nyert az észt ellenfele otthonában- már látszott, hogy ez a kevés változás, vagy inkább állandóság, kifejezetten jót tett a játékuknak.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?