Nincs vesztenivalónk

Könnyű ellenfelet sehogyan sem kaphattunk volna a bajnoki nyitányra- ebben a 12 csapatos NB I-ben ilyen ugyanis nincs-, így felesleges is azon rágódni, hogy jobb lett volna a Vidi helyett egy másik gárdával kezdeni. Horváth Ferivel szombat délután beszélgettünk a rajtról.

– Neked játékosként, vezetőedzőként már sok NB I-es rajtod volt, míg nekünk ez lesz az első. Milyen érzésekkel várod a Videoton elleni mérkőzést?

– Nem a legszerencsésebb, ha ez egyik legjobb, sőt, talán kijelenthetően a legjobb magyar csapat ellen kezdünk, de egyszer úgyis találkoznunk kell velük is. Úgy alakult, hogy rögtön ez a „nagy falat” vár ránk. Pozitív érzésekkel várom a találkozót, hiszen vesztenivalónk nincsen, mi csak nyerhetünk. Nem fogunk feltartott kezekkel pályára lépni, ugyanis meglepetést akarunk szerezni.

– Négy hét volt a felkészülés, és sok új labdarúgó is érkezett, így nem is lehetünk még készen.

– Ha változatlan összetételű maradt volna a keret, a négy hét, akkor is kevés lenne. Ráadásul nálunk sok, és folyamatos volt a változás. Nehéz dolgunk van, de mindenkinek rövid volt ez a felkészülés, még ha a feltételek nem is voltak teljesen azonosak. Biztos vagyok benne, hogy a csapatunkban mindenki a 100%-át fogja nyújtani annak, ahol tart jelenleg.

– A Videotonnál mutatkoztál be labdarúgóként az NB I-ben. Ott három „részletben” 171 meccsen léptél pályára és ezeken a találkozókon 63 gólt szereztél, majd voltál vezetőedzője is a piros-kékeknek. Ellenük meccselni mindig más érzés, mint egy másik együttes ellen?

– Csak a székesfehérváriaknál lettem fiúból férfi, aztán nagyon sok, játékosként és vezetőedzőként megélt pozitív élmény köt oda. A Vidi számomra mindig is VIDI marad. Ettől függetlenül vasárnap azon leszünk – amiért mindent meg is fogunk tenni-, hogy elrontsuk a fehérváriak örömét.

A 17:00 órakor rendezendő találkozót a televízió nem közvetíti, az m4sport.hu oldalon azonban élőben követhető lesz.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?