A szurkolói kártyáról

A következő két bajnoki mérkőzésünket idegenben játsszuk (Haladás – Sopron, Puskás Akadémia- Felcsút), de továbbra is felhívnánk a szurkolóink figyelmét az – amúgy nem kötelező – szurkolói kártya kiváltásának fontosságára, ugyanis ezzel leegyszerűsödik a jegyváltás a pénztárakban, míg az interneten – http://meccsjegy.mlsz.hu, és a Ticket Express jegyirodáiban ez kényelmesen intézhető. (S ne feledjük, hogy a következő négy hazai mérkőzésünk sorrendben: Újpest, DVSC, FTC, Videoton lesz! Vagyis nagyon komoly érdeklődés várható.)

Sok szurkolónk rendelkezik más klub (pl DVSC, FTC, stb) kártyával, számukra másik kiváltása nem lehetséges (de nem is szükséges), ám a helyi klubkártyáknál is ma reggel már 764 darabnál jártunk. Ezek ingyenes, kb három percet igénybevevő kiváltása továbbra is folyamatos a helyi Tourinform irodán. (Debreceni u.2.-Semsey kastély. telefon: (52) 821-555. Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-től 17:00 óráig, szombaton 10:00-től 16:00-ig)

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ez csak személyesen (hiszen egy fotó is készül rá) intézhető, s hozzá fényképes igazolvány (személyi igazolvány, útlevél, vagy jogosítvány), illetve lakcím kártya szükséges.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?