Az első győzelem után, egy roppant nehéz feladat előtt

Szamosi Tamással kedd délután mi mással is kezdhettük a beszélgetésünket, mint a szombati nagyszerű sikerünkkel, a Diósgyőr elleni 4-0-al. Pályaedzőnk előbb erről mondta el a véleményét.

– Bejött az, amit előzetesen elterveztünk. Úgy gondoltuk, hogy ebben a nagy melegben az ellenfél magas, nagytestű játékosaitól frissebbek, gyorsabbak leszünk. Sok kontratámadást tudtuk végigvinni, és befejezni. Úgy gondolom, hogy ez szombati győzelem a csapat, és az egész klub sikere is egyben. Ettől ezt még helyén kell kezelni, ugyanilyen koncentráltan kell a továbbiakban is futballoznunk.

Azóta már voltak edzések. Mit tapasztalsz?

– Természetesen a hangulat nagyon jó a csapatban, de ezzel eddig sem volt probléma. A játékosok bíznak magukban, és abban a taktikában, amelyet Feri kitalált. Ma két edzésünk van, holnap lesz a Diósgyőr elleni mérkőzésről videózás, majd csütörtökön már a következő ellenfelünkről nézünk meg felvételeket.

Szombaton egy olyan ellenfélhez látogatunk, amely mögöttünk van jelenleg a tabellán. Biztos, hogy már a lefújáskor elébünk akarnak kerülni. Mit tudunk a Haladásról?

– Most nem úgy jönnek az eredmények náluk, ahogyan azt várnák, de egy nagyon jó csapatról van szó, amelyben sok fiatal, gyors labdarúgó játszik. Nekünk meg kell küzdenünk a hosszú utazással is, de ez is a dolgunk. Nagyon fontos mérkőzés lesz, ahol szeretnénk folytatni a Diósgyőr ellen bemutatott eredményes játékunkat.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?