JEGYINFORMÁCIÓ: Swietelsky Haladás – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

A Szombathelyi Haladás Sopronban tartandó valamennyi labdarúgó mérkőzés alkalmával a szurkolóknak névre szóló egyedi jegyet bocsátunk ki, így lesz ez a 2017. augusztus  12-én megrendezésre kerülő Szombathelyi SWIETELSKY HALADÁS – BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ OTP BANK Liga NB I mérkőzés esetén is.

Kérjük kedves SOPRONBA látogató szurkolóinkat, hogy az alábbiak szerint készüljenek a találkozóra:

Jegyvásárlás:

18 éves korig ingyenes a belépés! 10 éves kortól diákigazolvány, vagy arcképes igazolvány szükséges a belépéshez.

Klubkártya, futballkártya NEM kötelező a jegyvásárláshoz, DE CSAK ARCKÉPES IGAZOLVÁNNYAL LEHET JEGYET VÁSÁROLNI!

500 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek a helyszínen, Szombathelyen, Sopronban és az interneten kerülnek értékesítésre. 

meccsjegy.mlsz.hu weboldal  – klubkártyával – Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Jegyár: 1.500,- Ft/db

  • Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát hozza magával a szurkoló.
  • Stadion vendégjegypénztára 16:00 órakor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 17:00-ig érkezzenek meg a pénztárhoz.
  • Szeretnénk jelezni előre, hogy ha a mérkőzés kezdete előtt 15-20 perccel érkezik meg a szurkolók  50-100 fős csoportja, és nincs online kinyomtatott jegyük, és nem rendelkeznek klubkártyával sem, akkor –  1 főnek a jegykiadása perceket vehet igénybe – lemaradhatnak a mérkőzés kezdetéről, ezért legyenek itt inkább korábban, de az a legjobb, ha már jeggyel érkeznek a stadionhoz.

Gépkocsi parkolás:

Vendég szurkolók a Fűzfa soron kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely a stadion közvetlen közelében van, és külön bejáraton keresztül lépnek be a stadionba.

A stadion vendégparkolója az Ikva patak partján található, amely Sopron Pláza felől a gépkocsi mosó mellett közelíthető meg.

Beléptetés:

  • Forgókapus beléptető rendszer üzemel a soproni stadionban, amelyen a beléptetés 17:00 órakor fog kezdődni.
  • Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.
  • Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállukat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, azt maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

Szurkolók ellátása:

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.

Szurkolói magatartás:

  • Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.
  • Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.
  • Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

Reméljük, hogy jelentős számú szurkoló érkezik a vendég szektorba is, akik zavartalan szórakozásban és felejthetetlen sportélményben részesülnek a két klub előkészítő munkája és a csapatok magas szintű játéka révén.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?