Felállt védelem ellen nem megy

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-DVSC 0-1 (0-1)

Helyszín: Balmazújvárosi Városi Staidon
Nézőszám: 2291 fő

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Pogacsics Krisztián – Habovda Jurij, Rus Adrián, Tamás László, Eke Uzoma, Sigér Dávid, Haris Attila (Irakli Maisuradze 57’), Vajda Sándor, Zsiga Ervin (Fekete Ádám 57’), Andrics Nemanja (Rácz Ferenc 75’), Arabuli Bachana. Vezetőedző: Horváth Ferenc

DVSC: Nagy Sándor – Bényei Balázs, Kinyik Ákos, Szatmári Csaba, Ferenczi János, Tőzsér Dániel, Jovanovics Aleksandar, Varga Kevin (Csősz Richárd 88’), Bódi Ádám (Takács Tamás 64’), Könyves Norbert, Tabakovics Haris (Szilvási Péter 95’). Vezetőedző: Herczeg András

Gólszerző: Tabakovics Haris 47’

A mérkőzésről röviden..

A mérkőzést a vendégek kezdték bátrabban, de az első tíz perc után egyre inkább magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, ám Andrics, Arabuli és Zsiga is rossz döntéseket hozott döntő pillanatokban, míg Vajda szabadrúgása a kapufáról jött ki.

Az első félidő 47. percében szerzett vendéggól meghatározta a második félidő játékát. Az első félidő hosszabbításában Tőzsér jobb oldalról végezhetett el szabadrúgást. A jól berúgott labdára remekül, a védőjét megelőzve érkezett Tabakovics, s hét méterről fejjel a kapuba csúsztatott, 0-1.

A vendégek a második félidőre visszaálltak, s csak kontrákból próbáltak veszélyeztetni. Míg mi hiába birtokoltuk többet a labdát, hiányzott a kreativitás, a támadó harmadban a pontosság a játékunkból, így igazi helyzet nélkül tudtuk le a második játékrészt.

Az sejthető volt, hogy döntő lehet, hogy kirúgja az első gólt. Sajnos ezek nem mi voltunk, még ha nekünk több, és nagyobb lehetőségünk is lett volna erre.

Kikaptunk, de ne roskadjunk magunkba, mert a játékunk nem reménytelen. Kellene már nagyon, egy számunkra jól sikerült találkozó! Talán majd a szombati paksi az lesz! Hajrá Újváros!

A találkozó összefoglalója:
https://www.m4sport.hu/videok//kuzdos-meccsen-nyert-a-debrecen

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?