Ötször álltunk a kapussal szemben

Szombaton az ellenfél egyenlítő góljáig – vagyis a találkozó nagy részében – uraltuk a játékot, de a legvégén még az egy pontnak is örülnünk kellett. Horváth Ferencet a mai edzés előtt kérdeztem az összecsapásról.

– Szinte ugyanazokat tudom mondani a mérkőzésről, mint a korábbiakról. Jól futballoztunk a Mezőkövesd ellen is, sok lehetőséget puskáztunk el újra, de legalább most szereztünk egy pontot. Az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát, ám kihagytuk a nagy helyzeteinket. Ötször álltunk a kapussal szemben, de nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Kemény tanulópénzeket fizetünk mi ezekért a hibáinkért.

– Gólképesek voltunk elől és hátul is. Ez utóbbi már csak azért is bosszantó, hogy az ellenfél játékában sokáig nem volt benne a gólveszély. A „semmiből jött” egyenlítő találat után éledtek fel.

– Mi támasztottuk fel a hazaiakat. A csapatvédekezésünk pedig nem is működött rosszul, a gólokat nem kidolgozott támadásokból kaptuk.

– Nézzük a pozitívumokat. Tudtunk dominálni idegenben az első perctől kezdve.

–  Jól támadtunk, a helyzetek sorát dolgoztuk ki, csak az I-re a pont, az első előtt és után a további gólok hiányoztak.

Míg több csapat még keresi, hogy ki lője náluk a gólokat, addig mi mintha megtaláltuk volna a „gólvágónkat”.

– Nagyon fontos egy csapat számára, hogy legyen egy ilyen góllövője, mint nekünk most Arabuli, akiben mindig benne van a gólveszély. Még jobb lenne, ha a helyzetkihasználásban tudna javulni, hiszen minden meccsen oda tud kerülni többször is.

– Friss hír: sorsoltak a Magyar Kupában. Jövő hét szerdán a Nógrád megyei I. osztályban futballozó Karancslapujtő vendégei leszünk.

– Biztosan nem lesz egyszerű feladat, hiszen a kiscsapatok számára ez a Kupa mindig egy nagy lehetőség. De mi ugyanúgy fel fogunk ellenük készülni, mint bármelyik NB I-es ellenfelünk ellen.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?