Regionális rangadó előtt

Egy kimaradt hétvége után, ma folyatódnak az OTP Bank Liga NBI küzdelmei. Most nem vár ránk hosszú utazás, ám egy elszánt, győzelemre éhes ellenfél minden bizonnyal. Horváth Ferenccel a tegnap esti edzés előtt beszélgettünk.

Még a háromnapos szünet előtt volt egy felkészülési mérkőzésünk az Eperjessel. Ez a 3-0-ás győzelem segített a korábbi problémáink megoldásában? Gondolok itt arra, hogy gondban voltunk a góllövéssel, ám most feltétlen jobb százalékban sikerült kihasználni a helyzeteinket.

– Minden egyes győzelem jól jön, építi a csapatot. Egy jó szlovák I. osztályú csapattal találkoztunk, és jól is futballoztunk ellenük. Ez, valamint a három lőtt gólunk adhat egy önbizalmat nekünk a továbbiakra.

– A Mezőkövesd is rosszabb széria után várja a holnapi mérkőzést. Mi dönthet?

– Ez egy rangadó lesz a térségben, annak minden hozamával együtt. Ezért az ilyen találkozók mindig háromesélyesek. Mi mindent el fogunk követni azért, hogy a mérkőzés végén legyen okunk az örömre.

Egy döntetlennel már elégedett lennél?

– Úgy vagyok vele, hogy az utolsó három bajnokinkon jól játszottunk, de pont nélkül maradtunk, s most csak nyerjünk, még ha nem is lesz annyira szép, és jó a játékunk.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?