A szünet után, ismét bajnokira készülve

A válogatottak miatti szünetet a tervezett kettő helyett, csak egy edzőmérkőzéssel sikerült kitöltenünk. Szamosi Tamással kedd délután erről az időszakról, és a következő ránk váró bajnokiról is beszélgettünk.

– Csütörtökön tudtátok meg, hogy a temesváriak elleni, aznapi felkészülési mérkőzés elmarad. Hogyan hidaltátok át ezt a problémát?

– Nagyon rosszul jött ez nekünk, mert ezzel borultak az előzetes terveink. Így azoknak, akik az eddigi mérkőzéseinken legtöbbet játszottak, edzések voltak csütörtökön és pénteken is. Pénteken Debrecenben elsősorban azok kaptak lehetőséget a játékra, akik korábban nem, vagy csak kevesebbet voltak a pályán.

– A DVSC ellen tőlünk azok futballoztak, akiket korábban, a csapat kettéosztásakor terveztetek?

– Ez egy vegyes csapat volt, mert például Tamás Lacinak végig kellett játszania, mert nem volt több belsővédőnk. Aztán Virág Ali is külön edz még a sérülése után, ezért Uzomának is pályára kellett lépnie.

– Mennyire voltatok elégedettek a látottakkal?

– Ugyanaz a stabil játék jellemezte a csapatot, amely korábban is. A fáradtság kicsit rányomta bélyegét a mérkőzés ritmusára, de a találkozó végülis elérte célját. Játszottak azok, akiknek játszaniuk kellett. Az összecsapásról még annyit, hogy az ellenfél berúgta a büntetőjét, mi pedig nem.

– Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a jelenlegi legjobb magyar csapatot fogadjuk szombaton.

– Egyáltalán nem. Legutóbb a második helyezett ellen léptünk pályára, s nem vallottunk szégyent, és most sem fogunk feltartott kezekkel pályára lépni a listavezető ellen sem. A Videoton elleni találkozót „országos kettesnek” tarthatja a közvélemény, de mi borítani akarjuk a papírformát, és meglepetésre törekszünk.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?