Ez nem a mi meccsünk volt

Szombaton a Budapest Honvéd ellen lehetett először érezni azt a bajnokság során (pedig ez már a 14. forduló volt), hogy egy ellenfél egyértelműen jobb nálunk, így nagyon sok bosszankodásra való okunk nem is volt a találkozó után. Horváth Ferencet a ma délutáni edzés előtt kérdeztem a 3-0-ás vereségünkkel végződő összecsapásunkról.

– Ez egy olyan találkozó volt, melyhez nem sok közünk volt. Túl nagyok voltak a távolságok a játékosaink között, nem voltunk elég „élesek”, aztán voltak gyengébb egyéni teljesítmények is nálunk, amit a mi csapatunk nem bír el. Minden együttesnek minden szezonban van egy-egy ilyen meccse. Bízunk benne, hogy mi ezt ezzel le is tudtuk.

0-0-nál voltak lehetőségeink akár az előnyszerzésre is, de a szünet után a Honvéd már úgy futballozott, ahogyan azt egy bajnoknak kell.

– Megnéztük a Honvéd mérkőzéseit, s a legutóbbi 3-4 találkozójukon megközelítőleg sem futballoztak olyan jól, mint most ellenünk. 2-0-ás vezetésüknél már érezni lehetett, hogy nem sok esélyünk maradt. Na de, nincs idő ebbe beletemetkezni, mert nagyon fontos mérkőzések várnak ránk sorozatban.

Szombaton a Diósgyőr vendégei leszünk, ám a találkozóra nekünk kevesebbet kell utaznunk, mint a házigazdáknak. Ez, valamint a korábbi 4-0-ás győzelmünk ellenük, mennyi előnyt jelenthet?

– Minden meccs más. A diósgyőriek nagyon jó formában vannak, de ha leszámítjuk ezt a legutóbbi kilencven percet, akkor mi is elmondhatjuk ezt magunkról. Mindent el fogunk követni, hogy eredményesek legyünk Debrecenben is.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?