Megint az a fránya egy gól

dvsc-balmaz kamilla gyógyfürdő 1-0 (1-0)

Helyszín: Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia
Vezette: Nazsa Tamás (Szabó Szilárd, Kövér Tamás)

DVSC, I. félidő: Novota János – Bényei Balázs, Kinyik Ákos, Szatmári Csaba, Barna Szabolcs – Bódi Ádám, Csősz Richárd, Tőzsér Dániel, Sós Bence – Tisza Tibor, Nagy Kevin.
II. félidő: Novota János – Kuti Krisztián, Szilvási Péter, Mészáros Norbert, Ferenczi János – Jovanovic Aleksandar, Filip Ioan, Szekulics Danilo, Kusnyír Erik – Bárány, Bíró Péter. Vezetőedző: Herczeg András

BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ: Horváth László (C) (Szécsi Gergő 46′) – Schmid Máté (Póti Krisztián 56′), Jagodics Bence, Tamás László, Eke Uzoma (Schmid Áron 71′) – Kovács Ádám (Erdei Carlo 56′), Irakli Maisuradze (Bódis Norbert 46′), Ante Batarelo (Soós Dávid 46′), Rácz Ferenc – Vólent Roland (Adam Coulibaly 56′), Fekete Ádám (Orovecz Ádám 56′). Vezetőedző: Horváth Ferenc

Gólszerző: Tisza Tibor 5′ (1-0)

Beszámoló…

A találkozó nem úgy kezdődött, mint egy szokványos edzőmeccs. 5 percen belül két nagy debreceni helyzet, majd egy véleményes tizenegyes! A szabálytalanságot megelőzően ugyanis a debreceni Sós Bence kézzel ért a labdába.

A büntetőhöz Tisza Tibor állt oda, lövésénél Horváth László tehetetlen volt! 1-0

Innentől kezdve megfontoltan, okosan játszottunk, a helyzeteink is megvoltak, főleg Uzoma bal oldali beadásait követően. A gól azonban hiányzott. 

A 41. percben Vólent Roland harcolt ki büntetőt! A sértett állt oda a labda mögé, azonban hiába lőtte a bal kapufa tövéhez, Novota, a debreceniek kapusa hárítani tudta a lövését.

Maradt a félidőre az egy gólos Loki-előny.

A fordulás után némileg megvariálta a csapatot Horváth Ferenc, de igazán nagy változást az 56. percben Adamo Coulibaly pályára küldése okozott. Üde színfoltja volt ennek a találkozónak, ám a vérbeli befejező csatár, ezúttal gólt nem tudott szerezni. A végeredmény is maradt az 1-0-ás DVSC-siker!

Persze az edzőmeccsekből nem a végeredmény a fontos, de megint az a bizonyos egy gól, amivel legyőz az ellenfél…

Biztató jel a fiatalok játéka, a csapat összetartása, és a szélsők játéka is, már csak a befejezéseknél kell jobban koncentrálni…

HAJRÁ ÚJVÁROS!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?