Több mint három pont

Vasas FC-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-2 (0-2)

Helyszín: Újpest – Szusza Ferenc Stadion
Nézőszám: 1034 fő

VASAS FC: Kamenár Lubos – Félix Burmeister (Vaskó Tamás 46’), James Manjrekar, Vít Benes, Vogyicska Bálint (Szivacski Donát 46’), Remili Mohamed, Berecz Zsombor, Vida Máté, Hangya Szilveszter (Ádám Martin 71’), Gaál Bálint, Kulcsár Tamás. Vezetőedző: Michael Oenning

BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ: Pogacsics Krisztián – Habovda Jurij, Rus Adrián, Póti Krisztián, Eke Uzoma, Irakli Maisuradze (Jagodics Bence 90’), Haris Attila, Sigér Dávid, Vajda Sándor, Nemanja Andrics (Zsiga Ervin 69’), Bachana Arabuli (Fekete Ádám 86’). Vezetőedző: Horváth Ferenc

Gólszerzők: Remili Mohamed 59’ /11-esből (1-2), illetve Sigér Dávid 32’ (0-1), Arabuli Bachana 43’ (0-2)

A mérkőzésről..

32. perc, egy jobboldali akciónk végén nem tudtak felszabadítani a védők, s Irakli Maisuradze begurítását Sigér Dávid közelről juttatta a hálóba, 0-1.

43. perc, Habovda tört előre, jó húsz méterről lőtt, a labda megpattant egy védőn, amelyre Arabuli reagált a leggyorsabban, s közelről a kapuba tessékelte azt a kapufa segítségével, 0-2.

59. perc, Remili húszméteres lövésébe ketten is belevetődtek, s a labda Rus Adrián kezében akadt el. 11-es. A büntetőt Remili a jobb alsóba bombázta, 1-2.

Mint általában, úgy most is jól kezdtük a mérkőzést. Hátul zártak voltunk, mezőnyben jól adogattunk, s most a helyzeteinket is jó százalékban használtuk ki. 2-0-ás vezetésre tettünk szert, mint a Fradi ellen, de most ennyivel is vonulhattunk a szünetre.

A második félidőre kettőt cserélt a Vasas, nagyobb sebességi fokozatba is kapcsolt, ám egy igazi helyzetük akadt. Akkor Rus Adrián jól szorította ki Gaál Bálintot a labda alól. A szépítő találat után még maradt több mint félórájuk a piros-kékeknek az egyenlítésre, de nagyon jól működött a védekezésünk, így még lehetőségig sem jutottak. A fiúk fegyelmezetten, nagy akarással futballoztak végig, s egy teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

A góljaink és a mérkőzés lefújása után játékosaink egy emberként rohantak Horváth Ferenchez. Ennek aktualitása nagyon szomorú volt. A héten hunyt el vezetőedzőnk édesanyja, s csapatunk az ő emlékének is adózott ezzel az első idegenbeli győzelmünkkel.

Klubunk játékosai, vezetői, dolgozói és szurkolói nevében őszinte részvétünket fejezzük a trénerünknek, és családjának!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?