Elkezdtük

A korábbi gyakorlatunknak megfelelően, az újesztendőben is hetente fogunk Szamosi Tamással beszélgetni a csapatunkkal kapcsolatos aktualitásokról. Kedd délután még egy picit a téli pihenőről is szót ejtettünk a pályaedzőnkkel.

– Hogyan telt számodra a szünet? Előtte említetted, hogy családi körben fogjátok majd tölteni. Kimozdulás volt?

– Igyekeztünk minél többet együtt lenni a pihenő alatt. Magam részt vettem a győri Fehér Miklós-emléktornán, ahol a Honvéd öregfiúkban léptem pályára, lévén kispesti nevelés vagyok.

A felkészülés kezdete előtt, még a múlt héten egy felmérésen voltatok. Helyileg hol?

– Csütörtökön és pénteken a Debreceni Egyetem Sportdiagnosztikai, Életmód – és Terápiás Központjában vettünk részt egy komplex állapotfelmérésen. Ez a Nagyerdei Stadionnál található.

– Szerda kivételével napi két edzések vannak. Ezek még ráhangoló jellegűek?

– Nem. A játékosok két hét teljes pihenőt kaptak decemberben, majd egyéni edzéstervek szerint készültek a felkészülés kezdetére. A jelek szerint mindenki komolyan vette az előírtakat-ami különben egy profi labdarúgónál alap-, s nyugodtan belecsaphattunk hétfőn a felkészülés „közepébe”. Voltak olyan labdarúgóink, akik az első nap még nem gyakoroltak a többiekkel, nekik ma volt meg a debreceni felmérés. A délutáni foglalkozáson viszont már teljes létszámban fogunk edzeni.

– Mikor lesz az első felkészülési mérkőzés?

– Terveink szerint ez a jövő hét szombaton, az NB II-es Cegléddel lesz itthon.

G.S.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?