JEGYINFORMÁCIÓ: Ingyenes, de jegyköteles a belépés a Győr ellen

Az Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – WKW ETO FC Győr Magyar Kupa találkozóra, mely 2018. február 28-án, szerdán, 17:00-kor kezdődik – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Balmazújvárosi Városi Stadionba, annak ellenére is, hogy a találkozót ingyenesen lehet megtekinteni.

Hazai szektorba Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és WKW ETO FC Győr szurkolói kártyával lehet jegyet váltani. A stadion pénztáraiban az előre váltandó jegyeknél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha más részére kívánnak jegyet váltani, akkor kérjük hozzák magukkal az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról. Az előre váltandó jegyeknél a pénztárosok az okostelefonokkal lefényképezett igazolványokat is elfogadják.

Mérkőzésnapon már csak az eredeti iratokat áll módunkban elfogadni.

A mérkőzésre a helyszínen 2018. február 26-án (hétfőn) és 27-én (kedden) 14:00 – 18:00-ig lehet elővételben jegyet váltani.

A mérkőzés napján 2018. február 28-án szerdán 15:00-kor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak.

Vendégszektorba is csak a helyszínen lehetséges a jegyek kivátlása. A helyszínen a mérkőzés napján 15:00-kor nyitnak a vendégpénztárak és ott szurkolói kártya nélkül személyi igazolvánnyal vagy más hivatalos fényképes okmánnyal is lehet jegyet vásárolni az WKW ETO FC Győr szurkolóinak.

Kérjük az WKW ETO FC Győr szurkolóit vegyék figyelembe, hogy csak 306 fős.

Kérjük a szurkolókat, hogy váltsák meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

Kérjük a szurkolókat, hogy a stadion pénztáraiban történő jegyek váltásához hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, fényképes igazolványt stb.) és mindenki hozza magával lakcímkártyáját, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?