Még van tíz meccs

Horváth Ferenc vezetőedzőnk beszélt a Videoton elleni összecsapásról, a kialakult tabelláról, valamint a heti teendőkről is.

Szombaton nagyon csalódottnak tűnt a meccs lefújását követően. Változott azóta valami, hogyan emlékszik vissza a mérkőzésre?

Persze, hogy csalódott vagyok. Az a mérkőzés egy majdnem tökéletes megkomponálása volt, és egy majdnem tökéletes végrehajtása annak, amit vártam, és amit mutattunk a találkozón, de az az egy bizonyos rövidzárlat ezt romba döntötte. Időt, teret, mindent elvettünk a Viditől, gyakorlatilag helyzetük sem volt, mégis nulla ponttal kellett hazajönnünk. 

Ezzel a vereséggel a 12. helyre csúsztunk vissza. Van még hátra tíz meccs. Miben látja a bennmaradás esélyét, lehetőségét?

Ez csak ránézésre néz ki ilyen csúnyán. Az esély továbbra is ugyanúgy megvan a bennmaradásra. Nekünk nem a Fradit, valamint a Vidit kell megverni. Azokat a meccseinket kell megnyernünk, amelyen olyan együttesek ellen játszunk, akik hasonló szinten vannak velünk, de legalábbis pontszámokban mindenképp.

Hétvégén válogatottszünet lesz. Nincs bajnoki. Mi a terv a hétre?

A hét első felében duplákat edzünk. Majd a hétvégén kapnak a játékosaim három nap pihenőt, hiszen év eleje óta nem volt ilyenre lehetőség, és azért a pihenésre is szükség van. 

Vannak-e olyan játékosaink, akik a héten nem állnak a rendelkezésére válogatottbeli elfoglaltságuk miatt?

Bachana Arabuli, Haris Attila, és Rus Adrián vannak igazoltan távol.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?