“Nyíltsisakkal”

A Ferencváros hazai környezetben 10 mérkőzésből 8-at megnyert, és még nem kapott ki. Pontot rabolni meglepő módon a Puskás Akadémia FC, és a Paksi FC tudott.

A legutóbbi döntetlen augusztusban volt a Fradi otthonában. 27 lőtt gólja mellett, mindössze 8-at kapott a Groupama Arénában. Mondhatni meggyőző teljesítményt nyújt az FTC saját stadionjában.

Mivel kiélezett a harc a bajnoki címért a Videoton, és a Ferencváros között, így természetesen a budapestieknek is minden pontra szükségük van. Ráadásul a legutóbbi vereségük gyanánt biztos, hogy ki szeretnének szolgálni szurkolóikat. A Fradi általában “nyíltsisakos” játékkal, támadások kibontakoztatásával, folyamatos nyomás alatt tartja ellenfeleit, biztos, hogy most sem a védekezésről fog szólni a játékuk. 

Az FTC a szélekre is nagy fókuszt fektett, hiszen akár Lovrencsics, akár Paintsil beadásai is rendre igen veszélyesek. A legutóbb 4-2-3-1-es felállással abszolvált a Fradi, ami azt is jelentheti, hogy Bödén kívül, az említett két szélsőjük is beszáll a támadások építésén kívül a befejezésekbe is akár.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?