Minden fronton gőzerővel

Szamosi Tamással beszélgettem a Budapest Honvéd elleni összecsapásról, az előttünk álló nagyon fontos mérkőzés(ek)ről, de természetesen szóba jött a heti munka, és a Magyar Kupa is.

Először is egy kis visszatekintő. Hogyan emlékszik vissza a Honvéd elleni összecsapásra?

Kilencven percig kontrolláltuk a mérkőzést, az történt a pályán, amit mi elképzeltünk. Megvoltak a helyzeteink is, de a fővárosiaknál volt egy-két olyan plusz, amivel el tudták dönteni a maguk javára a mérkőzést. Azt gondolom, hogy az egy pontra mindenképp rászolgáltunk volna. Az, hogy egy tizenegyes kimarad, az benne van a futballban, és csak az tud büntetőt kihagyni, aki oda mer állni lőni azt. Túlléptünk ezen a mérkőzésen annak ellenére is, hogy ismét értékes pontokat hagytunk ott Budapesten.

Hogy zajlott a héten a munka?

Tettük a dolgunkat, a feladatunkat. Nagyon készül(t)ünk a hétvégi mérkőzésre.

Mit vár a Diósgyőr elleni összecsapástól?

Ez is egy létfontosságú mérkőzés lesz számunkra, amelyet nagyon szeretnénk megnyerni, ezért fogunk küzdeni, harcolni. Már csak azért is, mert nehéz hetek várnak ránk. Jövőhéten például két idegenbeli találkozónk lesz, melyeket szeretnénk megalapozni egy jó hazai meccsel. Bár hozzátenném, hogy a Kupa “csak” egy ráadás, vagy ha úgy tetszik, tejszínhab azon a bizonyos tortán,  nagyon fontos, hogy szeretnénk bennmaradni az NB I-ben. Ettől függetlenül: minden mérkőzésen a rendelkezésünkre álló legerősebb kerettel szeretnénk kiállni.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?