Stabil védekezésre számíthatunk

újpest fc-balmaz kamilla gyógyfürdő

Helyszín: Budapest – Szusza Ferenc Stadion
Időpont: 2018.04.17. (kedd), 19:00
Játékvezető: Pintér Csaba
Tartalék játékvezető:Albert István
Asszisztensek: Garai Péter, Bornemissza Norbert
Alapvonali játékvezetők: Iványi Zoltán, Szőts Gergely

Az Újpest a Magyar Kupa 6. fordulójában az Öttevény otthonában győzött 6-0-ra, tegyük hozzá, hogy még csak nem is az “A” kerettel.

– Ezt követően Gödöllőn sikerült 3-0-ra győzniük, ahol szintén nem a megszokott alapcsapat lépett pályára.

– A 8. fordulóban a Vecsésnek gurítottak egy laza ötöst úgy, hogy ezen a mérkőzésen is rezzenéstelen maradt a lila-fehérek hálója.

– A következő kör már oda-visszavágós rendszerben zajlott, ellenfelük a Paks volt, akiket oda-vissza 2-0-val küldött haza Nebojsa Vignjevic legénysége.

– A legjobb nyolc között az NB II-ben szereplő MTK Budapest gárdája jutott az újpestieknek. Talán ez volt az a két mérkőzés, amikor tényleg megizzadtak Novothnyék. Ugyanis először 2-1-re győzték le otthon a kék-fehéreket, majd idegenben 3-2-re kikaptak, s így “csak” idegenben lőtt több góllal jutottak az elődöntőbe.

Jóval kevesebbet utaztak a meccsek miatt, mint mi, viszont a sorsolásuk talán picivel erősebbnek mondható, mint a miénk volt.

Az jól látszik, hogy az újpestiek egyik nagy fegyvere a védekezés. Sok munkát tesznek ebbe bele, aminek rendre meg is van az eredménye. Viszont az is megfigyelhető, hogy egy-egy jobb beadás, vagy a védők mögé belöbbölt labda megzavarhatja a stabil lábakon álló defenzívát is. 

A fővárosiakra jellemző továbbá, hogy ellenfeleik hibáit sokszor gyorsan, és hatékonyan használják ki, vagy ha úgy tetszik, megbüntetik a hibákat.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?