Riport: Ante Batarelo

Ezúttal állandó rovatunkban horvát középpályásunkat szólaltattuk meg. Ante visszagondolt a vasárnapi győzelemre, és előretekintett szombatra.

Vasárnap 1-0-ra győztünk Pakson. Hogy emlékszel vissza a mérkőzésre?

Nem volt egy jó meccs, s nem is a szép játékról fog megmaradni az emberek emlékezetében ez az összecsapás, talán túl nagy volt a meleg. Viszont amiért mentünk, azt elértük, hiszen nekünk a három pont begyűjtése volt a legfontosabb. Sikerült ismét megmutatnunk, hogy erősek vagyunk, jó játékosok alkotják a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőt. Ez a győzelem pedig erőt, s önbizalmat adhat az utolsó nagy feladathoz.

Gondolom itt a mondandód végén a Fradi elleni hétvégi összecsapásra utaltál. Mit vársz a meccstől?

Igen a Ferencváros elleni mérkőzésre, valóban. Nagyon jó csapat a Fradi, egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk. Ha úgy vesszük, a mi kezünkben van a sorsunk, hiszen, ha három pontot szerzünk, akkor biztosan bennmaradunk az első osztályban. Nagyon közel vagyunk ahhoz a célunkhoz, amit kitűztünk magunk elé, vagyis, hogy jövőre is az NB I-ben futballozhassunk. Úgy gondolom, hogy a szurkolókkal együtt ez sikerülhet, még egy utolsó nekifutás, és remélem, hogy a végén kéz a kézben ünnepelhetünk velük.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?