Riport: Haris Attila

Szerdai rovatunk a Magyar Kupa szereplés miatt csütörtökre csúszott most át. Középpályásunk még így csütörtök reggel is csalódottan beszélt a Magyar Kupa elődöntő visszavágójáról. De kitekintettünk a szombati Mezőkövesd elleni összecsapásra is vele.

Tudom nem könnyű ilyenkor még beszélni, de hogy emlékszel vissza az Újpest elleni kupa visszavágóra?

Valóban nehéz megszólalni. Csalódott vagyok, nagyon rosszul aludtam. Ha az a fejesem nem kapu mellé megy… Igazából a négy félidőből háromban jobbak voltunk. Tegnap is jól játszottunk, “megfojtottuk” az Újpestet. Folyamatosan kontrollálva volt a mérkőzés részünkről. Csak akkor volt a liláknak helyzete, mikor már mindent egy lapra feltéve támadtunk. Nem engedtük, hogy kibontakozzanak. Úgy érzem, megérdemeltük volna a továbbjutást.

Szombaton nagyon fontos meccs következik. Mi a gyógyszer a mielőbbi kilábalásra a szomorkodásból?

A gyógyszer az, hogy profi labdarúgók vagyunk! Muszáj minél előbb feldolgoznunk. Itt volt a szerda éjszaka, őrlődtünk rajta, de menni kell tovább. Mától már csak a következő meccsre koncentrálunk.

Mit vársz a szombati találkozótól?

Nekünk is, és a Kövesdnek is egy bajnoki döntővel ér fel azt gondolom ez a meccs. Nagyon fontos forduló lesz ez számunkra. Nincsenek könnyű meccseink, de a riválisainknak sem. Ha győzni tudnánk, akkor nagy lépést tennénk a bennmaradás felé. Három pontért utazunk oda. A helyzeteink megvannak még úgy is, hogy elég kevés támadónk épp, már csak egy kis szerencse kell, gól(ok), és nem lehet baj. 

P.I. 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?