Sorsdöntő meccs Mezőkövesden?

Szamosi Tamással beszélgettem a kupáról, valamint a holnapi Mezőkövesd elleni összecsapásról.

Szerdán az elődöntőben búcsúztunk a Magyar Kupától, de gondolom ezt szezon előtt aláírta volna, ha valaki azt mondja, hogy idáig jutunk.

Szerintem ezt mindenki aláírta volna. Ráadásul szerdán is úgy játszottunk, ahogy elterveztük. Aki látta a mérkőzést azt hiszem meg tudja erősíteni azt az állításom, hogy jobbak voltunk, mint a nagy múltú Újpest. Gólt nem sikerült szereznünk, ezért csalódottan, de emelt fővel estünk ki. Számunkra a kupadöntő nagy álom volt, de “csak” egy extra dolog lett volna, a legfontosabb a bennmaradás. 

Hogy látja a csapaton, sikerült túllépni ezen?

Muszáj. Rossz így, és itt kiesni, de a futball az ilyen. Óriási lehetőség volt ez, de ez így is már egy nagy dicsőség. Ezt a klubot megismerte az ország, mindenki megtudta, hol van Balmazújváros, és, hogy mire képes. 

Nagyon fontos meccs következik, a Mezőkövesdhez látogatunk. Mit vár az összecsapástól?

Összeszedtük a csapatot mentálisan, képesnek tartom rá a srácokat, hogy jó eredményt érjünk el Mezőkövesden. Mindenről nem dönt ez a mérkőzés, de fontos lenne, hogy győzzünk, ha bátran focizunk, akkor pedig ez meg is lehet. Kikapnunk viszont biztos, hogy nem szabad.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?