Az utolsó, de a legnagyobb feladat előtt

Szamosi Tamás visszagondolt a Paks elleni rendkívül fontos győzelemre, valamint az utolsó, egyben legnehezebb feladatra is kitértünk.

Egy, az utolsó pillanatban szerzett góllal sikerült Paksról elhoznunk mind a három pontot. Hogy emlékszik vissza a mérkőzésre?

Egy nagyon rossz mérkőzést játszottunk. Az időjárás rányomta a bélyegét erre a találkozóra. Egyik csapat sem volt jobb a másiknál, egyik csapat sem tudott játékban a másik fölé nőni. Ugyanakkor talán a mi erősségünket mutatja, hogy képesek voltunk az utolsó percekben betalálni, s ezzel életben is tudtuk tartani a bennmaradási esélyeinket. Nekünk pedig most ez volt a legfontosabb.

Az utolsó feladat következik. Mit vár a Ferencváros elleni összecsapástól?

Mindenképp azzal kezdeném, hogy a mi kezünkben van a sorsunk. Ez nem csak, hogy az utolsó feladat, hanem az utolsó legnagyobb feladat. Azt gondolom, hogy a csapatunk képes lehet arra, hogy legyőzzön egy tét nélkül pályára lépő Fradit. Szeretnénk bennmaradni az első osztályban!

Hogy zajlott a heti munka?

Az utolsó hetek már csak a szinten tartásról szólnak. Rövid, pörgős edzések jellemezték a heti munkát. Kielemeztük az FTC-t, tudjuk, hogy mit játszanak, Magyarország egyik legjobb csapatáról van szó, viszont azt nem tudjuk, hogy milyen kerettel érkeznek hozzánk, de nekik végül is a “B” csapat gyakorlatilag rendkívül erős.  

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?