Már tét nélkül…

A 2017-2018-as szezon 2. helyezettje érkezik hozzánk az utolsó fordulóban, vagyis a Ferencváros, akik már tét nélkül játszhatják le ezt a szezonbeli utolsó meccsüket.

Ebben a szezonban a zöld-fehérek 65 pontot szereztek, amivel már egészen biztosan az OTP Bank Liga ezüstérmesei, mivel a Videoton beérhetetlen előnyre tett szert velük szemben.

18 győzelmet, és 11 döntetlent tudhat a magáénak az FTC idén, és mindössze 3-szor szenvedtek vereséget. 66 rúgott gól mellett, 28-szor zörrent meg mindössze a Ferencváros hálója.

HELY. CSAPAT M GY D V LG-KG P
1. Videoton FC 32 20 8 4 64-26 68 pont
2. Ferencvárosi TC 32 18 11 3 66-28 65 pont

A legutóbbi 5 meccsükből 3 döntetlennel zárult, kétszer pedig győztek, legutóbb a Diósgyőrt sikerült megverniük magabiztos játékkal 4-0-ra.

Mi is találkoztunk már kétszer a Ferencvárossal ebben a szezonban.

Először hazai környezetben, még a 11. fordulóban, szeptember 30-án úgy szenvedtünk 3-2-es vereséget, hogy már két gólos előnyünk is volt a fővárosiakkal szemben, és egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepben.

Link: https://balmazfoci.hu/2017/10/csak-megrancigalni-tudtuk-az-oroszlan-bajszat/

Majd a Groupamában március 10-én 5-0-ra győzött a Ferencváros ellenünk.

Link: https://balmazfoci.hu/2018/03/ahogy-mondani-szoktak-a-rtuin-es-az-evek/

A Fradi távol az otthonától viszont nem mutat olyan magabiztos képet, hiszen idegenben 5 győzelmük van, 7 ikszük, és mindhárom vereségüket vendégségben “szerezték”. Legutóbbi 4 idegenbeli meccsük pedig döntetlennel zárult.

Leggólerősebb játékosuk Varga Roland, aki 14 gólt szerzett, őt Böde Dániel követi 10 góllal.

A kapuban Dibusz Dénes stabil képet mutat, a kapott gólok alapján pedig a védelem is rendbe van a fővárosi együttesnél. Középpályán jól tartják a labdát, és a beadásaiknál is rendre veszély alakul ki középen. Jól szervezett, összeszokott, jól felépített támadásokból “élő” csapat a Fradi, de adott a kérdés: Vajon milyen összeállításban lépnek ki a gyepre szombat este?

Egy biztos, nem lesz könnyű dolgunk, de együtt teljesülhet az újabb álom!!

HAJRÁ ÚJVÁROS! 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?