Riport: Szécsi Gergő

Folytatjuk az előző szezonban elkezdett, s nagy sikernek örvendett rovatunkat. Ezúttal kapusunkat, Szécsi Gergőt faggattam kicsit a nyári pihenéséről, a visszatéréssel kapcsolatos érzéseiről. De természetesen szóba került a felkészülés is.

Kezdjük azzal, hogy hogyan telt a nyár, a pihenés?

A párommal töltöttem a lehető legtöbb időt, emellett találkoztam a barátaimmal, akikkel a bajnokság közben kevesebb időnk volt összefutni. A szüleimhez is haza tudtunk menni pár napra. Vagyis hasznosan telt a pár hét szünet, sikerült kipihenni magam és feltöltődni a következő idényre.

Milyen érzékessel tértél vissza?

Vegyesek az érzéseim. Elég sokan eligazoltak a csapatból és teljesen megbomlott a megszokott, régi csapategység, amit nagyon sajnálok. Emellett viszont óriási bizonyítási vágy is van bennem, igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy helyet kapjak a kezdőcsapatban . Remélem, hogy minél hamarabb kialakul a játékoskeret és egy igazán jó és sikerorientált egységet fogunk alkotni.

Hogyan sikerült felvenni újra az edzések ritmusát?

A pihenő utáni edzések mindig nehezebbek, vissza kell rázódnunk a megszokott ritmusba, de az előző (első) hét pontosan erről is szólt. Szerencsére az edzői stáb oldalán nem történt változás, így Borsos Vilmos kapus edzővel ott tudtuk folytatni a közös munkát, ahol abbahagytuk.

Mit vársz a felkészüléstől?

Úgy gondolom, hogy az NB II-es bajnokság más felkészülést igényel, ugyanis itt az erőnléti dolgokra nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Ahogy már fentebb is említettem, sok a távozó játékos, akiket ugye pótolni kell, így igyekezni kell minél gyorsabban összeszokni az új csapatnak. Minél előbb meg kell ismerni egymást, hogy minél sikeresebb idényt zárjunk együtt.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?