Van ok a bizakodásra

Szamosi Tamással, pályaedzőnkkel beszélgettem a Dorog elleni mérkőzésről, szóba került a heti munka, valamint a hétközi szurkolói ankét is, de természetesen a Soroksár elleni összecsapásra is rákérdeztem.

Vereséggel kezdtük az NB II-es szezont. Mit gondol az első mérkőzésről?

Ha csak kimondottan az eredményt nézzük, akkor a Dorog elleni nyitány nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Viszont azt gondolom, hogy a csapat a maximumot kihozta magából, hetvenöt percig jól is játszottunk, a végére azonban elfáradtunk. Ezen kell javítanunk, illetve kell még egy kis idő, hogy összeszokjunk, de aztán jönni fognak az eredmények, úgy érzem.

Ha kicsit előre tekintünk, vasárnap már jön is a következő mérkőzés. Mit vár a Soroksár elleni találkozótól?

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok! Megnéztük a budapestiek első mérkőzését – a Tiszakécske ellenit – és egy nagyon jó csapat benyomását keltették. Rendkívül taktikus, párharcokkal teli mérkőzést várok. Illetve még az a kérdés, hogy az időjárás milyen szinten fogja rányomni a bélyegét a mérkőzésre. Mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot, de tényleg nagyon nehéz lesz.

Volt a héten egy szurkolói ankét, melyen Ön is részt vett. Mit gondol a rendezvényről?

A szurkolók, az emberek, akiket érdekel a futball megismerhették az új játékosaikat, hiszen ez a csapat Balmazújvárosé. Jó hangulat volt, mindenki elmondhatta a baját, feltehette a benne felmerült kérdéseket, kifejthették akár az elégedettségeiket is a fanatikusok. Megmondom őszintén, az én személyes véleményem, hogy sűrűbben is lehetne akár ilyet csinálni, tudom, hogy nem szokás ez egyik klubnál sem, hogy túl gyakran szervezne, hirdetne szurkolói ankétot, lehet, hogy a szerdai jó hangulat miatt érzem azt, hogy lehetne többször is akár.

Nagyon meleg volt, van a héten. Hogy zajlik a heti munka?

Az edzések hasonló ütemben zajlanak, mint a múlt héten. A meleg nem csak minket hátráltat, egyik csapatnak sem könnyű ilyenkor edzeni. Megfelelő folyadékpótlással lehet enyhíteni a nehéz időjárási körülményeken.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?