Az erőnlét kap kulcsszerepet a héten

Szamosi Tamással beszélgettem a Cegléd elleni pontmentésről, a heti munkáról, valamint összegezte az eddig látottakat is a pályaedzőnk.

Először is mit gondol a Cegléd elleni 2-2-ről? Hogy látta a mérkőzést? 

Nagyon nehéz mérkőzés volt. Egy szervezetten védekező Cegléd érkezett hozzánk, melynek a védelmét borzalmasan nehéz volt feltörni. Az egy pontra rászolgáltunk, de többre nem. Nem nyújtottunk jó teljesítményt, továbbra is keressük az igazi góllövőnket, ez volt a maximum így, amit ebből a mérkőzésből ki tudtunk hozni sajnos.

Lezajlott hét forduló. Hogyan összegezné a látottakat?

Az első két forduló az ismerkedésről szólt, s ezért nem is sikerült úgy, ahogy mi szerettük volna. Viszont most öt meccse nem találtunk legyőzőre, kezdünk összeérni. Az látszik, hogy “agyonverni” nem fog minket egy csapat sem. Nagyjából elégedettek lehetünk. Talán a két utóbbi meccset lehet volna jobban abszolválni, ezekben maradt talán valami. Összességében viszont azt gondolom, hogy teljesen reális ez az eredmény.

Mennyivel másabb a heti munka, hogy nincs tétmeccs a hétvégén?

Nyilván most arra fordítottuk, és fordítjuk a legtöbb időt, hogy erőnlétben egy szintre hozzuk a játékosokat, hiszen ebben javulnunk, fejlődnünk kell, de úgy gondolom, hogy jó úton haladunk. Minden nap két edzés van a héten, pénteken mindenki játszik egy félidőt, utána pedig kap egy viszonylag hosszabb pihenőt a csapat. 

Ha már szóba jött az edzőmeccs. Mi a célja a pénteki Kazincbarcika elleni összecsapásnak?

Egyetlen célja van: lezárni ezt a hetet egy nagypályás játékkal, melyen mindenki szerephez jut. Megtaláltuk a megfelelő ellenfelet, az eredmény nem fontos most, hanem, hogy fizikai terhelést kapjanak a labdarúgók. 

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?