Fáradtság vs Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

Horváth Ferenc vezetőedzőnk ma is készséggel állt a rendelkezésemre, és beszéltünk a múlt heti erőltettet menetről, a felkészülési mérkőzésről, a szabadnapjairól, de természetesen már a Zalaegerszeg elleni mérkőzés is szóba került.

A múlt héten napi két edzés, sok fizikai terhelés várt a csapatra. Hogyan értékelné az elmúlt hetet?

Így van, naponta kettőt edzettünk, elég erős tréningek voltak ezek, főként a fizikális erőre volt szüksége a csapatnak, ezt próbáltuk meg minél inkább előtérbe helyezni. Dolgozott mindenki tisztességesen, csinálták a kiszabott munkát. Van, amiben kell még fejlődni, de ezek már inkább személyes feladatok, és nem annyira fizikális jellegűek.

Pénteken edzőmeccsen 3-0-ra kaptunk ki a Kazincbarcikától. Hogyan értékelné a találkozót?

Ezeken a mérkőzéseken soha sem az eredmény a fontos. Nem játszottunk jól, viszont egy ilyen erős hét után nem is várhattam azt, hogy száguldozzanak a játékosok, és mindenki a legjobbját nyújtsa. Tisztában vagyok vele, hogy előtte egész héten milyen munkát végzett az együttes. Azt akartam inkább lemérni, hogy ki mennyire jó akaratból. Azt a legkönnyebb mondani, hogy fáradt vagyok, most viszont megnéztem azt, hogy ki az aki legyőzi a fáradtságot, és ki az, aki hagyja magát legyőzni.

Időrendben, ha megyünk tovább, akkor következett egy szabad hétvége a csapatnak, így Önnek is. Hogyan tölti, töltötte Horváth Ferenc a szabadidejét?

Megmondom őszintén, hogy elég nehéz munka volt egy teljesen új csapatot összerakni, és elindítani az úton. Mentálisan is fárasztó volt, nem csak fizikálisan. Így most ezt a pár napot a feleségemmel töltöttem kettesben. De újult erővel térek most vissza, s folytatjuk a megkezdett munkát.

Vasárnap újabb erőpróba jön, hiszen a Zalaegerszeggel játszunk bajnokit. Mit vár a mérkőzéstől?

Ahogy egyre jobban megismerem az NB II-es mezőnyt, úgy látom, hogy itt tényleg bármi megtörténhet. Az utolsó legyőzheti az elsőt, de az sem furcsa, ha az első sok góllal legyőzi az utolsót. Ezt az esélyt tehát megtartom magunknak is, szeretnénk pozitív élményekkel elhagyni majd a zalaegerszegi stadiont. 

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?