Győzni megyünk!

Szamosi Tamással, pályaedzőnkkel beszélgettem a kemény edzésekről, és persze a Zalaegerszegről. Nyilván szóba került 2002. augusztus 14-e is most.

Az előző hetet a fizikai terhelésre fordították. Meghozta-e a gyümölcsét a kemény edzések sorozata?

Vasárnap kiderül! Ezt a munkát el kellett végezni, hiszen még mindig úgy érezzük az edzői stábbal, hogy nincs minden játékos egyforma erőnléti állapotban. Szükség volt tehát a keményebb edzésekre, melynek a hatása meglátszott például a pénteki edzőmeccsen is, amiről viszont már jó előre azt mondtam, hogy nem az eredmény lesz a fontos. Reméljük a hétvégén kijön, amiért harcoltunk.

Ez a hét már rendes meccsütemben zajlott?

Így van, hiszen vasárnap bajnoki meccs vár ránk. Kemény 12 nap elé nézünk majd, hiszen a kupa miatt is vasárnap-szerda-vasárnap ütemben kell pályára lépnünk, éppen ezért is volt fontos a múlt heti erőltetett menet.

Vasárnap a Zalaegerszeg otthonába látogatunk. Mit vár a mérkőzéstől?

Továbbra is szeretnénk látni a fejlődést, az előrelépést a csapaton. Az edzőváltás miatt a ZTE valószínűleg felfokozott hangulatban várja az összecsapást, de nekünk ezzel nem szabad foglalkozni, játszani kell a játékunkat és el kell hoznunk a három pontot.

2002. augusztus 14., jelent-e még Önnek valamit? (ZTE-Manchester United 1-0) “Szamosi, Szamosi, be kéne adnia, ott a helyzet, gól!” (Hajdú B. István)

Minden évben előkerül a dátum körül a sajtóban, így azt gondolom, hogy jelentős futballtörténelmi esemény volt. De ez a múlt, vasárnap ez most kevés, győzni megyünk Zalába!

P.I

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?