JEGYINFORMÁCIÓ: ZTE FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

A ZTE FC valamennyi labdarúgó mérkőzése alkalmával a szurkolóknak névre szóló egyedi jegyet bocsát ki, így lesz ez a 2018. szeptember 16-án, 17:00 megrendezésre kerülő ZTE FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Merkantil Bank Liga NB II mérkőzés esetén is!

Az alábbiakban tájékozódhatnak kedves szurkolóink a 8. fordulóban megrendezésre kerülő mérkőzéssel kapcsolatban.

A vendég szurkolók részére a Keleti tribün biztosított, amely 900 fő befogadására képes. A jegyek elővételben 720,- Ft, a helyszínen pedig 900,- Ft-ba kerülnek.

6 év alatt és 70 év felett a belépés INGYENES, de regisztrációs jegy vásárlása kötelező! (Az online vásárolt kedvezméynes jegyárak a meccskezdésig érvényesek!)

Online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyet váltani, a jól megszokott módon.

A helyszínen történő jegyvásárláskor a pénztárosok által bekért kötelező adatok: NÉV, SZÜLETÉSI HELY és IDŐ. A három adat megadása után az ülőhelyet kell kiválasztani és a jegy máris elkészül.

Megközelítés: HU-8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

  • Autóval: Budapest felől az M7-es autópályán egészen a Marcali lehajtóig, ezt követően a 76-os föúton haladva a Balatonszentgyörgy, Zalacsány, Nagykapornak, Zalaegerszeg útvonalon, a város elején található felüljáró után, az első közlekedési lámpánál jobbra kanyarodva érhető el a stadion.
  • Tömegközlekedéssel: A vasútállomásról az 1-es vagy 10-es számú helyi autóbusszal közelíthető meg a stadion. A távolsági buszpályaudvartól a sportcsarnok irányában, mintegy 5-600 méterre fekszik a pálya.

FONTOS!

A 6 év alatti, valamint a 70 év feletti szurkolóink számára a belépés ingyenes marad, de szükség lesz a kedvezményes jegy, vagy bérlet kiváltására. A rendszer érzékeli, hogy kedvezményes jeggyel, vagy bérlettel kísérlik meg a belépést, a rendezők ebben az esetben leellenőrzik majd, hogy a szurkoló jogosult-e a kedvezményes jegy igénybevételére.

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (ma már az Stv. 72. §), 2) „c) szerint a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

További információk itt találhatóak.

A szervező megkér mindenkit, hogy a hosszas várakozás elkerülése érdekében, lehetőség szerint próbálják meg előre megváltani jegyeiket.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?