RIPORT: Verpecz István

Verpecz Istvánt faggattam ezen a héten. Szóba került születendő gyermeke, a múlt heti kemény edzések, de az is, hogy mit vár a zalaegerszegi mérkőzéstől.

A múlt hétről mindenki úgy beszél, hogy igazán kemény edzések sorozata van mögöttetek. Te hogy élted ezt meg?

Valóban a megszokottnál jóval keményebb volt a hét, hiszen többet edzettünk, mint általában, amikor tétmeccsre készülünk, plusz volt egy edzőmeccs is – ahol én védhettem –  ami lezárta azt a kemény, fárasztó hetet. Viszont utána volt pár nap pihenő és így fel is lehetett töltődni, ami az elkövetkezendő meccsek miatt is fontos, és nagyon jól jött.

Hogy érzed magad Balmazújvárosban, sikerült-e beilleszkedni?

Remekül érzem magam! Egy évre érkeztem kölcsönbe és nagyon örültem, hogy ide tudtam kerülni. Bevallom, fontos szerepet játszott a döntésben, hogy egy remek szakmai stáb irányítja a csapatot, valamint az is, hogy közel lehetek a családomhoz és a születendő kisfiamhoz! Nagyon színvonalas és kemény edzések vannak, melyek, úgy érzem, hogy a csapat hasznára fognak válni. Én is egyre jobb állapotban érzem magam ezáltal, de ugyanezt mondhatom a többi újonnan érkezett csapattársamról is. Egyszóval minden pozitív!

Ha már említetted a születendő kisfiad, aki gyakorlatilag bármelyik pillanatban megszülethet: hogy éled, hogy élitek meg ezeket a napokat?

Nagyon izgatottak vagyunk már. Hogy őszinte legyek, ezt szavakkal ki sem lehet fejezni, annyira különleges érzés. Rengeteget gondolunk rá és alig várjuk, hogy a karjainkban tarthassuk.

És végül: hétvégén Zalaegerszegen játszunk. Mit vársz az összecsapástól?

Nem számítok könnyebb meccsre, mint a múlt heti volt, sőt… Viszont nagyon fontos lesz, hogy a kilencven perc alatt végig koncentráljunk és megfelelően értékesítsük az adandó helyzeteinket. Természetesen a győzelem reményében utazunk Zalaegerszegre!

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?