A 9. helyezett fogadja a 8. helyezettet

Három hazai meccs után ezúttal utazunk, méghozzá Fejér megyébe.

A csákvári profi futball 1947-ben indult el. A 2011/2012-es szezon jelentette az áttörést náluk, hiszen ekkor jutottak fel az NB II Nyugati csoportjába.

Híresebb focistáik: Vinícius, Répási László, Györök Tamás.

A Csákvár jó ideje meghatározó középcsapata az NB II-es mezőnynek. 11 fordulót követően pedig nincs ez másként az idén sem. 9. helyen állnak a tabellán, tulajdonképpen megegyező hazai, és idegenbeli formával. Jó ideje problémájuk, hogy sok gólt kapnak, ez pedig az idén is egy kiküszöbölésre váró feladat a sárga-kékeknél, ugyanis a Cegléd után – amely gárda 20 gólt kapott – ők az egyik legtöbb gólt kapó együttes.

– Két döntetlennel kezdték a szezont, először a Cegléd ellen otthon egy 3-3, majd a ZTE otthonában 1-1.

– Ezt egy győzelem követte hazai pályán, 2-1-re verte a Monor együttesét a Csákvár.

– Ismét jöhettek a döntetlenek, szám szerint három: 3-3 a Vasas “otthonában”, majd Csákváron egy 1-1 a Siófok ellenében, és a Budafok ellen pedig 0-0 szintén otthon.

– Ezeket az ikszeket két 3-1-es mérkőzés követte, csak az elsőt a Csákvár tudta megnyerni, méghozzá a Győr ellen, a másodikon viszont ennyire kaptak ki a Békéscsabától.

– Nyíregyházán egy 1-0-s győzelem, majd hazai pályán egy gólgazdag 3-3-s döntetlen következett a Kaposvár ellen.

– Legutóbb pedig talán némi meglepetésre egy 2-0-s vereségbe szaladtak bele a Fejér megyeiek Tiszakécskén.

Bobál Gergely a legveszélyesebb játékosuk. Jól szervezett támadások, váratlan húzások jellemzik az előrejátékát a Csákvárnak. A középpálya, és a védelem – a kapott gólok is bizonyítják – sebezhető.

Mi legutóbb tétmérkőzésen 2017.03.12-én találkoztunk a 2016/2017-es NB II-es szezonban, akkor idegenben 2-1-re sikerült legyőznünk őket, Kovács Ádám, és Fekete Ádám góljaival. Érdekesség, hogy az első találkozásunk – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Aqvital FC Csákvár (3-2) – óta csak győztesen hagytuk el a pályát velük szemben, így más nem lehet a cél vasárnap, mint megtartani e jó szokásunkat és ismét három ponttal gazdagodni a Fejér megyei együttes otthonában.

Vasárnap, 17:00 órától a részletek is kiderülnek Csákváron!

A mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?