Győzelmi reményekkel a hétvége elé

Laczkó János asszisztensedzőnkkel beszélgettem az utóbbi két döntetlenünkről, az első benyomásairól, valamint a ránk váró Csákvár elleni bajnokiról.

Ikszeltünk a Vasas, valamint a Siófok ellen is. Mit gondol a mérkőzésekről?

A Vasas ellen az első félidőben nagyon jól játszottunk, jól alakultak a dolgok. A második félidőben azonban nagyon feljavultak az angyalföldiek, az idény legjobb játékát produkálták, így az összképet nézve igazságos volt a döntetlen. A Siófok ellen pedig az első húsz percben játszottunk nagyon jól, azt csináltuk, amit elterveztünk, vártuk is a gólt, ami végül sajnos nem jött ekkor. Mezőnyben feljavult a Siófok, majd ehhez mi is felnőttünk, így azt gondolom, hogy ha még lett volna a mérkőzésből idő, akár meg is nyerhettük volna. A két meccsen mutatott játék alapján pozitív irányba haladunk.

Több, mint egy hete dolgoznak a csapattal. Mik az első benyomásai?

Nagyon fiatal, tettre kész csapat ez a balmazújvárosi. Szeretnek dolgozni, edzeni. Az látszik, hogy inkább vissza kell húzni a srácokat, minthogy előre kellene tolni őket, ez pedig nagyon pozitív, nagyon jó dolog a jövőt illetően. Képesek megoldani minden feladatot, taktika elemet, amit a mester kér, ez nagyon szimpatikus hozzáállás nekem. Azt gondolom, hogy ez egy tehetséges gárda így együtt!

Vasárnap Csákváron vár ránk bajnoki mérkőzés. Mit vár az összecsapástól?

Nehéz mérkőzésre számítok, de a lehető legjobban fel fogunk készülni belőlük. Győzelmi reményekkel utazunk el a hétvégén idegenbe.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?