A három pont(ok) begyűjtése a cél

Laczkó János asszisztensedzőnk beszélt a Budafok elleni vereségről, az öltözői hangulatról, a jövőről.

Kezdjük az elején: előnyből vereség. Hogy látta a Budafok elleni összecsapást?

Maga a mérkőzés az első félidőben a terveink szerint alakult. A második félidő elején sem mutatott semmi még arra, hogy ez a találkozó a számunkra vereséggel fog végződni. Majd az első bekapott gólunk is a mi támadásunkból indult, mondhatni egy kontra volt. A kapott gól oka az volt, hogy túl hosszúak voltunk, mint csapat, ez pedig esélyt adott az ellenfélnek a ziccerre. Igazából a második góljuk is egy veszélytelen dologból alakult ki, de az már olyan későn jött, hogy nem volt idő arra, hogy akár csak egy pontot is szerezzünk. Összességében azt láttam, hogy, ha vezetünk, ha hátrányban vagyunk, ugyanazokkal a problémáinkkal küzdünk.

Látszódott a csalódottság az edzői stábon is, a játékosokon is. Milyen a hangulat a héten?

Egy vereség sosem lehet pozitív, de a profi dolgokhoz az is hozzátartozik, hogy ezeken minél előbb túl kell lépni. Megbeszéltünk mindent hét elején, muszáj a következő feladatra koncentrálni, hiszen van mire bőven. Rendeztük a sorokat, mindenki a Vác elleni mérkőzésre koncentrál.

Ha már említette a Vácot: mit vár a vasárnapi mérkőzéstől?

Rövid leszek: a három pont megszerzését!

A váci meccsel együtt még három idegenbeli megmérettetésünk van hátra. Mennyire nehezíti ez meg a dolgunkat itt az “ősz” végén?

A futballnak az az egyik szépsége, hogy minden hétvégén van esély a javításra. A mi szempontunkból ez most fontos is lenne. Az pedig, hogy ezek plusz nehézségek lesznek-e, az adott mérkőzések eldöntik. Nekünk csak magunkkal szabad foglalkoznunk, felkészülni mindig az adott ellenfélből, és hazahozni a három pontokat.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?