RIPORT: Patvaros Zsolt

Ezen a héten középpályásunk az alanya a hétről-hétre játékosainkkal foglalkozó rovatunknak: Patvaros Zsolt.

Vasárnap vezettünk a Budafok ellen, a vége mégis vereség lett. Hogy láttad a mérkőzést?

Azzal kezdeném, hogy nagyon csalódottak vagyunk a vasárnapi meccs miatt, hiszen – ahogy mondod – ismét vezettünk, domináltunk, a kezünkben volt a mérkőzés, mégis kikaptunk. Nyilvánvalóan a győzelemre játszottunk, ezért is változtattunk úgy 1-1-es állásnál, hogy meg tudjuk nyerni a találkozót a végén, de sajnos a saját kardunkba dőltünk bele.

Nem könnyű az “őszből” hátralévő időszak, hiszen háromszor megyünk idegenbe.

Valóban az idegenbeli szereplésünk sem fényes, ezért természetesen nehéz lesz, de hoznunk kell az eredményeket és úgy zárni az őszt, hogy ellépjünk a veszélyzónából és nyugodtan tudjunk készülni egy sikeresebb tavaszi szezonra. Eredménykényszer van, fel kell nőnünk a feladathoz. A csapatunk tele van jó mentalitású játékosokkal, keményen edzünk és úgy gondolom a mérkőzéseken is nagy energiákat mozgósítunk. Hiába játszunk viszont sokszor jobban ellenfeleinknél, olyan hibákat csinálunk, amiket ezen a szinten nem szabad, igyekezni fogunk ezeket kijavítani, és minél eredményesebben zárni az első felét a szezonnak.

Vasárnap kora délután Vácon játszunk. Mit vársz az összecsapástól?

A Vác évek óta nagyon egyben van, egy stabil NB II-es csapat, akik szervezett futballt játszanak. Nem lesz könnyű ellenük, de ebben a bajnokságban senki ellen sem az. Elsősorban a saját árnyékunkat kell legyőzni, és hiba nélkül lehozni egy mérkőzést, úgy lehet esélyünk.

Végül: új játékosunk vagy, bár már lassan-lassan fél éve. Hogy érzed magad Újvároson?

Köszönöm kérdésed: jól érzem magam. De akkor lenne igazán teljes a kép, ha sikeresebb lenne a szereplésünk és örömöt tudnánk okozni a szurkolóinknak. A közösség jó, a klubon belül és a városban is kedves embereket ismertem meg, akik azt szeretnék, hogy sikeresek legyünk.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?