JEGYINFORMÁCIÓ: Dorogi FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

A Dorogi FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő találkozó, mely 2018. december 9-én, vasárnap 13:00-kor kezdődik, a Buzánszky Stadionban kerül megrendezésre.

A 20. fordulóban a Komárom-Esztergom megyei együtteshez látogatunk, ahova az alábbi információk állnak szurkolóink rendelkezésére.

A Buzánszky Stadionba – 2510 Dorog, Köztársaság út 3. –  a belépés a vendégszurkolók részére a Déli kapunMunkás utca / vasút felöli oldal – biztosított. A kapu nyitására a mérkőzést megelőző  1  órával,  12:00-tól kerül sor.

A szurkolók / hozzátartozók / a Déli kapu szomszédságában, a  Munkás utca és az Iskola utca kereszteződésénél , a Dorogi Sportcsarnok parkolójában  helyezhetik el autóikat. A  Balmaz Kamilla Gyógyfürdő  szurkolói és a hozzátartozók  részére  a  fedetlen, ülőhellyel ellátott, vendég szektorban  biztosítjuk a mérkőzés megtekintését.

jegyárak:

  • Egységesen mindenki számára: 1000,- Ft
  • A 10 éven aluliak számára INGYENES  a mérkőzés megtekintése

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?