“Látjuk a fényt az alagút végén…”

Vezetőedzőnkkel, Bekő Balázzsal beszélgettünk a váci gól nélküli döntetlenről, összegezte az eddig látottakat, valamint a jövőre is kitekintettünk.

Vasárnap 0-0 Vácon. Hogyan értékelné a találkozót?

Amilyen változtatásokat eszközöltünk a meccs előtt, valamint amit a mérkőzésen láttam, együtt mindenképpen előremutató. De nyilván nem kell ettől elájulni azonnal. A védekezésünk rendben volt, nem kaptunk gól, ez pedig már önmagában is egy pozitív dolog. A támadójátékunk még mindig egy kicsit akadozott. Nem tudtuk kiaknázni az adódó lehetőségeket. Összességében egy igazságos döntetlen született. A legnagyobb pozitívum igazából az volt, hogy akik lehetőséghez jutottak, próbáltak élni a bizalommal, és ez nagy százalékban sikerült is.

Akkor azt mondhatjuk, hogy hasznos volt a beígért változtatás?

Egy mérkőzésből azért nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Egy biztos, az a rendszer, amiben a Vác elleni meccs előtt voltunk az nem igazán működött, de hogy sikertelen volt, az egyértelmű. Nem váltottuk meg a változtatással a világot, de kellett mindenképpen azért, hogy sikeresebbek legyünk. 

Lement a bajnokság fele. Az őszi szezon második felében már Ön és a stábja vezette a csapatot. Hogyan értékelné ezt az időszakot?

Egy szóval: csalódás! Kibontva: Többet vártam a játékosoktól, de a hiányérzetemben a szakmai stáb is benne van nyilván. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy nem egyszerű átvészelni egy olyan váltást, ami ennél a klubnál volt. De a jövőre is kitekintenék: látjuk a fényt az alagút végén!

Vasárnap Dorogra utazunk. Mit vár az összecsapástól?

Hasonló mérkőzésre számítok, mint a Vác ellen. Nagyon sok fog múlni a stabilitáson, és nagyon remélem, hogy az előre játékunk fejlődni fog a héten, és talán még attól is többet ki tudunk hozni a találkozóból, mint amit most várunk.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?